To je to što me zanima!

Ovi predmeti se nikada ne bi smjeli naći u vašoj perilici rublja

Prva stvar koji obavezno morate ukloniti iz džepova odjeće prije nego što ju stavite na pranje su razne ukosnice za kosu jer mogu uzrokovati probleme
Vidi originalni članak

Stručnjaci iz AO-a su istaknuli pet predmeta koje obavezno trebate izvaditi iz džepova sljedeći put kada stavljate odjeću na pranje, jer bi mogli oštetiti vaš uređaj.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prva stvar koji obavezno morate ukloniti iz džepova odjeće prije nego što ju stavite na pranje su razne ukosnice za kosu jer mogu uzrokovati probleme. Također, pobrinite se da iz džepova uvijek izvadite sav sitniš jer on također nikako nije dobar za perilicu.

BOLJA OPCIJA Fuge ne čistite s izbjeljivačem, postoji još učinkovitije sredstvo

U perilicu nikako ne smiju završiti papirnate maramice. Ovo je posebno važno ako perete nešto što ste tek kupili, a došlo je s papirom omotanim na skrivenim mjestima, pa na to pripazite. Osim papira, u perilici se ne bi trebale naći niti plastične vrećice, jer mogu oštetiti stvari u perilici i raspasti se. 

Posljednji predmet koji se često nalazi u perilicama rublja su - čavli i vijci. Poprilično je razumljivo zašto to nikada ne bi trebalo biti u perilici. Osim što mogu oštetiti uređaj, mogu oštetiti i drugu odjeću koju ste stavili na pranje, piše Mirror.

SPAS U ZADNJI ČAS Nemate glačalo, a odjeća vam se zgužvala? Ovi trikovi pomažu
 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Cicinakitu6 29.08.2022.

    Nisam znao, a kak da perem lovu?

  • reno1 29.08.2022.

    jel stvarno postoji ovakav clanak....

  • 28.08.2022.

    ae sitniš nesmi u perilicu al zato milioni mogu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare