To je to što me zanima!

Dječak im objasnio: Evo dokaza da cjepiva uzrokuju autizam

Video dječaka Marca Artur, u kojemu pokazuje što znanost kaže o utjecaju cjepiva na autizam, pogledalo je više od četiri milijuna ljudi. Reakcije su vrlo podijeljene...
Vidi originalni članak

Marco Arturo 12-godišnji je dječak iz Meksika. Veliki je obožavatelj znanosti. U svom videu koji je pogledalo više od četiri milijuna ljudi pokazuje dokaze da cjepiva uzrokuju autizam. 

Pogledajte što je otkrio: 

Stranicu po stranicu praznog papira Marco objašnjava riječima: 
- Tu nema ništa. Mislim da je to zato što apsolutno nema dokaza koji podupiru tvrdnju da su cjepiva povezana s autizmom na bilo koji način. S druge strane cjepiva su spasila milijune ljudi od dječje paralize, meningitisa i ospica. Ospice su čak iskorijenjene cjepivima!

- Slažem se da je vaše dijete vaš izbor, ali izlaganje svog djeteta smrtonosnim bolestima... To nije samo vaše dijete. Riječ je o svoj ostaloj djeci koju izlažete opasnosti jer vjerujete nekom forwardiranom mailu - vatren je Marco.

Njegovu objavu podijelio je na svom Facebooku i Ashton Kutcher. Dobio je puno poruka podrške od roditelja iz cijelog svijeta. Marco je svojim videom želio poručiti roditeljima koji ne cijepe djecu da su odgovorni za njih, i da ih upravo zbog tog razloga moraju cijepiti. No bilo je i drugačijih mišljenja ljudi, koji smatraju da dječak, u najmanju ruku, nema pojma.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • nebumtirekel 01.06.2016.

    vidi se da je "vatreni marco" dijete. "ostaloj djeci koju izlažete opasnosti jer vjerujete nekom forwardiranom mailu" ospice i ostale bolesti protiv kojih su se cijepili ne bi trebale predstavljati problem, o vatreni naš marco, jer ste se cijepili! ili možda cjepiva zapravo ne služe onako kako bi i trebala jer su, za razliku od onih napravljenih tijekom početnih pokušaja medicine ova moderna cjepiva napravljena od štetnih sastojaka kako bi farmaceutima osigurala izdašne profite? e markec markec, kad narasteš i razviješ sposobnost kritičkog razmišljanja vlastitom glavom, ponovi istraživanje o cjepivima pa se vrati. dotad, preporučam prvo naučiti koristiti glavicu za dizajniranu svrhu, a to nije promoviranje tuđih ideja.

  • Vjevegrica 01.06.2016.

    omjer koristi i rizika je jedina stvar koju treba gledati kad pricamo opcenito o lijekovima pa tako i cjepivima

  • napoleonov sin 01.06.2016.

    istina

Komentiraj...
Vidi sve komentare