To je to što me zanima!

Ovo se viđa jednom u životu: Divna igra dupina kraj Ugljana

Pratio sam ih nekoliko minuta dronom s dovoljno velike udaljenosti kako ih ne bi uznemirio te omeo njihovu migraciju, ispričao nam je fotograf Filip Brala i dodao da će to pamtiti cijelog života
Vidi originalni članak

Fotograf Filip Brala u subotu 6. travnja svjedočio je fantastičnom prizoru u Jadranu. Nalazio sa na brodu 'Sveti Šime' pored otoka Ugljana u društvu stranih novinara dobitnika 'Zlatne penkale' kada je ugledao 15-tak razigranih dupina. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Kružili su oko broda nekoliko minuta. Iznenađen prizorom dvoumio sam se hoću li dignuti dron ili fotografirati fotoaparatom jer je postojala mogućnost da se razbježe u desetak sekundi i ostanem bez ikakvog dokumentiranog materijala. Ali, srećom pratio sam ih nekoliko minuta dronom s dovoljno velike udaljenosti kako ih ne bi uznemirio te omeo njihovu migraciju - ispričao nam je Filip i dodao da će to što je tamo doživio pamtiti cijelog života.

Snimku dupina objavio je na svojem Instagram profilu, pogledajte koliko su veličanstveni:

Uspio je napraviti i nekoliko fantastičnih fotografija:

- Stvarno su veličanstveni i drago mi je vidjeti tako veliku skupinu na jednom mjestu jer je ovo prizor 'jednom u životu' - dodao je.

 

 

SEKSUALNA EKSTAZA: Ovaj horoskopski znak je najbolji u krevetu 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • 08.04.2019.

    Obožavam more i dupine.. te prelijepe životinje. Krasno ih je gledati kada pokazuju koliko uživaju u vodi i istina je..igraju se.. Oni izgledaju kao da doista uživaju i prelijepi su. :))

  • 08.04.2019.

    obozavam dupine

  • Bljah 08.04.2019.

    Predivna stvorenja, al nisu se baš igrali, uglavnom su plivali..

Komentiraj...
Vidi sve komentare