To je to što me zanima!

Ovo su stvari koje prvo morate očistiti kada uselite u novi dom

Postoji nekoliko stvari koje trebate očistiti kada uđete u novi prostor, jer niste sigurni što su zadnji stanari ostavili za sobom i gdje se skriva prljavština koja bi mogla biti opasna za zdravlje
Vidi originalni članak

Savjetnica za čišćenje Caroline Solomon otkrila je koje biste to stvari uvijek trebali očistiti prije nego što se uselite u novi životni prostor. Preseljenje u novi dom može biti prilično uzbudljivo, ali nema ništa gore nego kada vas dočeka prljavština koju su zadnji vlasnici zaboravili očistiti.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Srećom, profesionalka za čišćenje i organizaciju, Caroline Solomon, podijelila je stvari koje biste uvijek trebali čistiti kada se preselite.

Prvo, trebate izvući ladice u kuhinji i dobro ih obrisati, kao i ormariće. Čak i ako izgledaju čisto, najbolje se sam uvjeriti da je tako. To uključuje i brisanje unutrašnjosti hladnjaka kako biste se riješili svih mirisa koji su se mogli razviti dok je posjed bio prazan ili tuđi.

ORGANIZACIJA Trik s teglicama učinit će da vaša kuhinja izgleda puno bolje

Caroline također predlaže da provjerite filter u perilici posuđa, ako ga vaš novi dom ima. Važno je i pećnicu duboko očistiti. Nikada ne znate kakva bi grozna stvar unutra mogla vrebati od prošlih vlasnika ili stanara, objasnila je.

@neat.caroline Reply to @cgandhi94 10 things you should clean when you move into a new apartment/house! #cleantok #cleaningtips #fyp #movingday #moveinday #movingin #apartmentcleaning #lifehacks #cleaninghacks #movingtips #learnontiktok ♬ original sound - Neat Caroline

Zatim, navodi kupaonicu kao mjesto gdje se prljavština itekako može nataložiti i zadržati. Najbolje je kadu dobro istrljati i dezinficirati, kao i cijelu kupaonicu, kako bi bili mirni.

JEFTINO I DOSTUPNO Sol čisti brojne tvrdokorne mrlje: Od hrđe, znoja, kave ...

Dok čistite kupaonicu, provjerite ima li vlažnih mrlja ili plijesni kako biste ih se mogli riješiti prije nego situacija postane još gora. Također, možete dezinficirati kvake na vratima i prekidače za svjetla, čak i ako izgledaju čisti, jer ne postoji način da saznate tko ih je zadnji dotaknuo.

Caroline je izjavila da ljudi uvijek zaborave očistiti visoke otvore za ventilaciju i filtere za prašinu pa ih bar vi pregledajte i očistite. Na kraju dobro očistite cijeli prostor kako biste uklonili prašine iz uglova. 

UZ MALO TRUDA Riješite se mrlja od ostataka vode i sapuna: Nekoliko trikova

Idi na 24sata

Komentari 5

  • BettyBoop_011 13.04.2022.

    Sve je na mestu. Prošle godine sam se uselila u novi stan, a pre nego što sam ušla, pozvala sam prvo Eko-kliner da sve dezinfikuje, pa sam tek onda ušla u stan i krenula da sređujem od nule. Nisam htela da razmišljam o tome ko je sve pre mene bio tamo.

  • Old Kresoje 12.04.2022.

    Očistim ženi novčanik, to je prvo i najvažnije

  • 11.04.2022.

    Podrum?

Komentiraj...
Vidi sve komentare