To je to što me zanima!

Ovog ljeta on će upoznati ženu stvorenu za njega

Strategija osvajanja uključuje isticanje osobina koje će muškarcu najviše svidjeti, a nije naodmet i malo uljepšati stvarnost kako bi odmah 'pao'
Vidi originalni članak
OVAN  Postanite top-model ili pobjednica u natjecanju u ljepoti. Budite aktivni i iskažite poduzetničke kvalitete u onome čime se bavite. Pokažite mu neku potvrdu svoje vrijednosti, recimo, izađite na naslovnici časopisa. Pojavite se okružena obožavateljima. Neka shvati da se treba potruditi.
BIK Pokažite mu da znate pametno raspolagati svojim novcem. Zadivite ga bankovnim računom i životnim osiguranjem. Dajte mu do znanja da živite u raskošnoj kući koja omogućava komfor. Vaše tjelesne proporcije su toliko raskošne da bez pretjerivanja zaslužujete usporedbu s Venerom. Spomenite kako ste kći jako bogatih roditelja.
BLIZANAC Neka vam popis društvenih obaveza bude dvostruko bogatiji od njegovoga. Objasnite mu kako ste već do 26. godine stekli nekoliko diploma i položili niz tečajeva. Budite sposobna šarmom se probiti na bilo koje mjesto. Idealno je da mu se prikažete kao svjetski poznata novinarka s odličnim vezama. Za svoje ste tekstove pobrali sve moguće nagrade.
RAK Uzmite nekoliko recepata i do savršenstva uvježbajte pripremanje jela. Pohvalite se kako posjedujete dojmljivu zbirku antikviteta (namještaj, razglednice, figurice ili bilo što drugo). Vi ste osoba koja piše poeziju, kratke priče ili romane (po mogućnosti objavljene). Recite mu kako sanjate o stvaranju porodice koja bi živjela u domu iz snova.
LAV Vi definitivno priređujete najbolje zabave u gradu. Diskretno mu dajte do znanja kako pripadate tzv. “zlatnoj mladeži”. Slučajno ste baš vi glavna urednica etabliranog modnog časopisa. Isto tako je poželjno da budete poznata umjetnica (pjevačica, plesačica, glumica, modna dizajnerica).
DJEVICA Predstavite mu se kao uspješna poslovna žena. Pohvalite se da šijete odjeću. Budite liječnica koja je spremna pobrinuti se za sve zdravstvene probleme. Obvezno imajte kućnu pomoćnicu. Nikako mu ne iskazujte ni jednu svoju manu. Jednostavno, budite savršenstvo, što uopće nije teško.
VAGA Naučite otpjevati talijansku opernu ariju, i to jako dobro i uvjerljivo. Prikažite mu se u najboljem svjetlu i pri tome budite prelijepi. Uvjerite ga kako ste izuzetno društvena osoba i odlična domaćica. Spomenite mu kako ste upravo naručili dolazak kozmetičarke i frizerke u svoj dom. Morate mu stalno laskati.
ŠKORPION Bukvalno mu priuštite najbolji orgazam koji je ikad doživio. Pri svakom susretu budite seksi i opasni poput Bondove djevojke. U privatno vrijeme radite za tajne službe i posjedujete čitav niz sočnih informacija. Jako ste dobro upućeni gdje je vaša G-točka. Spremni ste s njime razgovarati o tabu temama.
STRIJELAC Slučajno mu spomenite da tečno govorite barem jedan strani jezik, po mogućnosti neki egzotični Tijekom boravka u Indiji postali ste Dalaj lamina bliska prijateljica. Jako cijenite znanje i imate nekoliko doktorata. Idealno bi bilo da imate zrakoplov, no bit će dovoljan i džip za ekspedicije.
JARAC Prije nego što mu pristupite, potrudite se uspostaviti dobre veze s nekim iz Vlade ili barem s gradonačelnikom. Vaš je otac jako važna osoba koja upravlja sudbinom svih ostalih. Osim što ste diplomirali na cijenjenom sveučilištu, inače se družite sve sa samim uglednicima. Držite do statusa i pazite s kime i što pričate. Pazite na svoj izgled i ponašanje.
VODENJAK Upravo ste upisali tečaj za upravljanje zrakoplovom i rado ćete ga provozati iznad grada. Postoji mogućnost da uskoro budete izabrani za prvu Hrvaticu koja će otići u svemir
RIBE Iako ste trenutačno tu gdje jeste, inače živite na velikoj jahti.  Pod svaku cijenu budite povezani sa svijetom filma. Ako već niste glavna glumica ili uspješna redateljica, predstavite se kao montažerka ili šminkerica. U svijetu oko sebe uvijek tražite i pronalazite nešto bajkovito.
Idi na 24sata

Komentari 3

  • lozinka 12.02.2012.

    oce..

  • Nervozan 20.06.2009.

    ovo je nešto najgluplje što ste ikad napisali

  • anna22 17.06.2009.

    hahaha.. ko piše ove gluposti ha?? :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare