To je to što me zanima!

Ovog tjedna samo uz 24sata: Darujemo pšenicu, kuharicu i božićnu čestitku - bojanku!

Na vrijeme posadite božićnu pšenicu, razveselite ukućane finim slasticama iz kuharice ili pokažite da mislite na svoje najmilije božićnom čestitkom - sve to vas očekuje 13., 14. i 16 prosinca uz 24sata!
Vidi originalni članak

Božićna pšenica

Ne propustite u srijedu, 13. prosinca, kupiti svoj primjerak 24sata jer svim čitateljima darujemo božićnu pšenicu koju možete posijati u domu. Na taj dan se slavi Blagdan sv. Lucije, a pšenica koja je posijana na taj blagdan simbolizira sljedeću godinu i novi život. Ovisno o izgledu narasle pšenice, odnosno o njezinoj gustoći i boji, u idućoj godini bit će bolja ili lošija žetva.

Slatka božićna kuharica 

Ovog četvrtka 14. prosinca vam donosimo i super recepte za ukusne deserte u kuharici Slatki božićni recepti, u kojima ćete se, uz tradicionalne recepte koji će vašem domu donijeti poznate mirise iz djetinjstva, okušati i u modernim kolačima te unijeti dašak noviteta u osobnu tradiciju.

Ostavite stres po strani, zaboravite na obaveze i prepustite se slatkim brigama. Dobar tek i sretni blagdani!

Božićna čestitka bojanka

U subotu 16. prosinca uz 24sata darujemo i božićnu čestitku - bojanku koju možete obojiti po želji zajedno sa svojim mališanima i poslati obitelji ili dragim osobama koje nisu u vašoj blizini, a želite im uljepšati blagdane i pokazati da mislite da njih.

Na čestitki osim Djeda Božićnjaka i bora možete pronaći i tradicionalne hrvatske simbole poput šibenskog botuna, vučedolske golubice, šestinskog kišobrana kao te božićni tramvaj.

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare