To je to što me zanima!

Ovu se jesen nosi grunge look, neonska sjenila i smokey eyes

Od žarko crvenih usana, prozračnog smokey eyesa do neonskih sjenila, nude looka i sitnih pletenica, ova jesen je stvorena za eksperimentiranje s trendovima
Vidi originalni članak

Hladniji i kraći dani idealni su za isprobavanje "težeg" makeupa, jer se tada koža manje masti, a šminka izgleda manje napadno. Isprobajte look koji Versace predlaže za jesen, a neodoljivo podsjeća na zlatno doba holivudskog glamura. Tamniji i mačkasti smokey eyes u smeđoj boji u kombinaciji sa svjetlucavim sjajilom dat će vam glamurozan izgled. Frizura koja će ga upotpuniti je duboki razdjeljak na jednu stranu s krupnim kovrčama koje možete izraditi sa širokim uvijačem.

Suprotstavljene boje

Christian Dior predlaže korištenje jarkih i definiranih boja sjenila i ruževa koji samo naizgled ne idu zajedno. Isprobajte jarko crveni mat ruž s neonsko-zelenim sjenilom i bijelom maskarom. Uz takav je look najbolje imati jednostavnu frizuru, poput ispeglane kose koja će na lice staviti još veći naglasak.

Razdjeljak i pletenice

Jednostavno i praktično savršen je opis jesenske frizure, a modeli Elie Saaba pokazali su kako se to lako postiže razdjeljkom na sredini. Sa svake strane se isplete visoka pletenica koja se na zatiljku spaja u rep.

Pastelni smokey eyes

Bogato naneseno pastelno sjenilo u ljubičastoj, ružičastoj i sivoj boji s debljom crtom crnog eyelinera look je koji su nosili Chanelovi modeli na reviji za jesen i zimu.

Dramatičan makeup

Blaži oblik smokey eyesa je look koji voli i Armani, a temelji se na svijetlim bojama sjenila izvučenog sve do ruba obrve. Sjenilo se nanosi i ispod donjeg kapka, a na gornji tanka linija crnog tuša. Za dodatan efekt, trepavice podebljajte s dva sloja maskare. Usne u ovom makeup izdanju trebaju biti neutralne, najbolje boje kože.

Romantični čvorovi

Zaglađena i zalizana duga kosa skupljena u punđu na vrhu glave ostvaruje romantičan izgled kakav su za ovu jesen i zimu demonstrirali modeli na Valentinovoj reviji. Uz to isprobajte i potpuni "nude" look, tj. minimalan makeup koji se temelji na dobroj podlozi, nježno ružičastom rumenilu i sjenilu te samo jednom sloju maskare.

Grunge glamur

Jean Paul Gaultier otkrio je kako izgleda pravi jesenski glamur na grunge način. Tamno metalik sjenilo, debele linije crnog eyelinera i žarko-crveni mat ruž u kombinaciji s mrežicama na glavi osigurat će vam da budete zamijećeni.

Puno kose

Za one koje se ni ove jeseni ne žele odreći volumena, predlaže se podizanje i tapiranje samo prednjeg sloja kose od šiški prema zatiljku, kao što su nosili modeli na reviji Jean Paul Gaultiera.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • olovcica24 26.09.2012.

    moj decko ima vecu sisu neg ova na zadnjoj slici hahahah

  • analovekaja 23.09.2012.

    Jadne djevojke kaj sve moraju trpit zbog tam nekih sranja.......

  • Jelena12 21.09.2012.

    Prosila bih lepo novinarčeke da pišu na hrvatskom, ja ne razmem te izraze grunge i ostalo

Komentiraj...
Vidi sve komentare