Obavijesti

Lifestyle

Komentari 7

Ovu se jesen nosi grunge look, neonska sjenila i smokey eyes

Ovu se jesen nosi grunge look, neonska sjenila i smokey eyes
12

Od žarko crvenih usana, prozračnog smokey eyesa do neonskih sjenila, nude looka i sitnih pletenica, ova jesen je stvorena za eksperimentiranje s trendovima

VIDEO

Hladniji i kraći dani idealni su za isprobavanje "težeg" makeupa, jer se tada koža manje masti, a šminka izgleda manje napadno. Isprobajte look koji Versace predlaže za jesen, a neodoljivo podsjeća na zlatno doba holivudskog glamura. Tamniji i mačkasti smokey eyes u smeđoj boji u kombinaciji sa svjetlucavim sjajilom dat će vam glamurozan izgled. Frizura koja će ga upotpuniti je duboki razdjeljak na jednu stranu s krupnim kovrčama koje možete izraditi sa širokim uvijačem.

Suprotstavljene boje

Christian Dior predlaže korištenje jarkih i definiranih boja sjenila i ruževa koji samo naizgled ne idu zajedno. Isprobajte jarko crveni mat ruž s neonsko-zelenim sjenilom i bijelom maskarom. Uz takav je look najbolje imati jednostavnu frizuru, poput ispeglane kose koja će na lice staviti još veći naglasak.

Razdjeljak i pletenice

Jednostavno i praktično savršen je opis jesenske frizure, a modeli Elie Saaba pokazali su kako se to lako postiže razdjeljkom na sredini. Sa svake strane se isplete visoka pletenica koja se na zatiljku spaja u rep.

Pastelni smokey eyes

Bogato naneseno pastelno sjenilo u ljubičastoj, ružičastoj i sivoj boji s debljom crtom crnog eyelinera look je koji su nosili Chanelovi modeli na reviji za jesen i zimu.

Dramatičan makeup

Blaži oblik smokey eyesa je look koji voli i Armani, a temelji se na svijetlim bojama sjenila izvučenog sve do ruba obrve. Sjenilo se nanosi i ispod donjeg kapka, a na gornji tanka linija crnog tuša. Za dodatan efekt, trepavice podebljajte s dva sloja maskare. Usne u ovom makeup izdanju trebaju biti neutralne, najbolje boje kože.

Romantični čvorovi

Zaglađena i zalizana duga kosa skupljena u punđu na vrhu glave ostvaruje romantičan izgled kakav su za ovu jesen i zimu demonstrirali modeli na Valentinovoj reviji. Uz to isprobajte i potpuni "nude" look, tj. minimalan makeup koji se temelji na dobroj podlozi, nježno ružičastom rumenilu i sjenilu te samo jednom sloju maskare.

Grunge glamur

Jean Paul Gaultier otkrio je kako izgleda pravi jesenski glamur na grunge način. Tamno metalik sjenilo, debele linije crnog eyelinera i žarko-crveni mat ruž u kombinaciji s mrežicama na glavi osigurat će vam da budete zamijećeni.

Puno kose

Za one koje se ni ove jeseni ne žele odreći volumena, predlaže se podizanje i tapiranje samo prednjeg sloja kose od šiški prema zatiljku, kao što su nosili modeli na reviji Jean Paul Gaultiera.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Veliki tjedni horoskop: Rak bi trebao paziti što potpisuje, a Ovna očekuje puno strasti
OD 28.4. DO 4. 5. 2024.

Veliki tjedni horoskop: Rak bi trebao paziti što potpisuje, a Ovna očekuje puno strasti

Osamljene Djevice će biti nagrađene pojavom srodne duše koja će samozatajno osvojiti njihova srca. Strijelac će se suočiti s neplaniranim obavezama i povećanom odgovornošću

Ajmo, znalci! Tko može riješiti svih 25 pitanja na ovom kvizu?
25 PITANJA

Ajmo, znalci! Tko može riješiti svih 25 pitanja na ovom kvizu?

Samo za čitatelje 24sata donosimo zabavan i izazovan kviz od 25 pitanja u kojem se testira vaše znanje iz filma, zemljopisa, povijesti, glazbe...
Praznik rada bio je prilika da se na livadi 'okrene' janje, okupi obitelj i prijatelje na druženje...
kako se slavio 1. maj

Praznik rada bio je prilika da se na livadi 'okrene' janje, okupi obitelj i prijatelje na druženje...

Evo zašto je 1. maj proglašen Međunarodnim praznikom rada i kako su ga ljudi nekada slavili: Do 50-ih godina u prvom planu bile su parole za bolji život radnika i izgradnju zemlje, a otad postaje prilika za obiteljsko druženje uz roštilj, janjca na ražnju, karte i smijeh