To je to što me zanima!

Panoramski let nad Pulom i Nacionalnim parkom Brijuni: Istražite ljepote Lijepe naše

Panoramski let iz Pule omogućava razgledavanja svih ljepota grada Pule i obližnjeg NP Brijuni u samo 30-ak minuta
Vidi originalni članak

Panoramski let iz Pule omogućava razgledavanja svih ljepota grada Pule i obližnjeg NP Brijuni u samo 30-ak minuta.

Polijećemo s aerodroma u Medulinu i letimo u smjeru Pule. Let pruža predivne poglede na grad Pulu- njezinu luku, zanimljive ulice i uličice, ali i vrijedne gradske znamenitosti, poput Zlatnih vrata i Katedrale Marijina uznesenja. Sigurni smo kako ćete osobito uživati u pogledu na pulsku Arenu- nekadašnji rimski amfiteatar koji je danas jedan od najsačuvanijih spomenika antičkog graditeljstva u Hrvatskoj.

Nakon razgledavanja grada Pule, let nastavljamo prema Nacionalnom parku Brijuni - otočju koje se sastoji od dva otoka i dvanaest manjih otočića. Osvojit će Vas nezaboravna ljepota ovog nacionalnog parka, a valja napomenuti kako postoji i velika vjerojatnost da ćete za vrijeme leta ugledati i neke zanimljive životinje, poput zebri ili slonova, obzirom da se na otoku nalazi safari.

Nakon uživanja u pogledu na Brijune, prelijećemo najjužniju točku Istre- rt Kamenjak, koji oduzima dah svojim čudesnim plažama i uvalama koje oplakuje more tirkizne boje.

Odlučite li se za let nešto dužeg trajanja, uživat ćete u nezaboravnim prizorim koji će Vam otkriti još više ljepota istarskog poluotoka. Zavirit ćete u Rovinj i otkriti šarm njegovih ulica, crkvi i samostana. Letjet ćemo i iznad Poreča te otkriti njegove plaže, uske uličice i svu ljepotu staroga grada. Put će nas dovesti i do Motovuna- pitoresknog gradića na brežuljku, okruženog čudesnim vinogradima i maslinicima. Uživat ćemo u pogledu na gradove Pazin te baciti pogled na ponor rijeke Pazinčice i čuvenu pazinsku jamu, ponad koje je sagrađen i poznati pazinski kaštel. Na povratku, istražit ćemo još jedan gradić sagrađen na brežuljku- slikoviti Labin, te uživati u nezaboravnim pogledima na čarobnu planinu Učku.

Po Vašoj želji, možemo istražiti i neke druge okolne lokacije te tako osigurati da svaki putnik viditi ono najljepše i najznačajnije od Istre. Rezervirajte svoj let na vrijeme i poklonite ovo čarobno iskustvo sebi i/ili svojim bližnjima! 

Za više informacija kliknite na link: https://hr.panoramicflightscroatia.com/pula

Idi na 24sata