Obavijesti

Lifestyle

Panoramski let nad Pulom i Nacionalnim parkom Brijuni: Istražite ljepote Lijepe naše

Panoramski let nad Pulom i Nacionalnim parkom Brijuni: Istražite ljepote Lijepe naše
3

Panoramski let iz Pule omogućava razgledavanja svih ljepota grada Pule i obližnjeg NP Brijuni u samo 30-ak minuta

VIDEO

Panoramski let iz Pule omogućava razgledavanja svih ljepota grada Pule i obližnjeg NP Brijuni u samo 30-ak minuta.

Polijećemo s aerodroma u Medulinu i letimo u smjeru Pule. Let pruža predivne poglede na grad Pulu- njezinu luku, zanimljive ulice i uličice, ali i vrijedne gradske znamenitosti, poput Zlatnih vrata i Katedrale Marijina uznesenja. Sigurni smo kako ćete osobito uživati u pogledu na pulsku Arenu- nekadašnji rimski amfiteatar koji je danas jedan od najsačuvanijih spomenika antičkog graditeljstva u Hrvatskoj.

Nakon razgledavanja grada Pule, let nastavljamo prema Nacionalnom parku Brijuni - otočju koje se sastoji od dva otoka i dvanaest manjih otočića. Osvojit će Vas nezaboravna ljepota ovog nacionalnog parka, a valja napomenuti kako postoji i velika vjerojatnost da ćete za vrijeme leta ugledati i neke zanimljive životinje, poput zebri ili slonova, obzirom da se na otoku nalazi safari.

Nakon uživanja u pogledu na Brijune, prelijećemo najjužniju točku Istre- rt Kamenjak, koji oduzima dah svojim čudesnim plažama i uvalama koje oplakuje more tirkizne boje.

Odlučite li se za let nešto dužeg trajanja, uživat ćete u nezaboravnim prizorim koji će Vam otkriti još više ljepota istarskog poluotoka. Zavirit ćete u Rovinj i otkriti šarm njegovih ulica, crkvi i samostana. Letjet ćemo i iznad Poreča te otkriti njegove plaže, uske uličice i svu ljepotu staroga grada. Put će nas dovesti i do Motovuna- pitoresknog gradića na brežuljku, okruženog čudesnim vinogradima i maslinicima. Uživat ćemo u pogledu na gradove Pazin te baciti pogled na ponor rijeke Pazinčice i čuvenu pazinsku jamu, ponad koje je sagrađen i poznati pazinski kaštel. Na povratku, istražit ćemo još jedan gradić sagrađen na brežuljku- slikoviti Labin, te uživati u nezaboravnim pogledima na čarobnu planinu Učku.

Po Vašoj želji, možemo istražiti i neke druge okolne lokacije te tako osigurati da svaki putnik viditi ono najljepše i najznačajnije od Istre. Rezervirajte svoj let na vrijeme i poklonite ovo čarobno iskustvo sebi i/ili svojim bližnjima! 

Za više informacija kliknite na link: https://hr.panoramicflightscroatia.com/pula

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Veliki tjedni horoskop: Rak bi trebao paziti što potpisuje, a Ovna očekuje puno strasti
OD 28.4. DO 4. 5. 2024.

Veliki tjedni horoskop: Rak bi trebao paziti što potpisuje, a Ovna očekuje puno strasti

Osamljene Djevice će biti nagrađene pojavom srodne duše koja će samozatajno osvojiti njihova srca. Strijelac će se suočiti s neplaniranim obavezama i povećanom odgovornošću

Ajmo, znalci! Tko može riješiti svih 25 pitanja na ovom kvizu?
25 PITANJA

Ajmo, znalci! Tko može riješiti svih 25 pitanja na ovom kvizu?

Samo za čitatelje 24sata donosimo zabavan i izazovan kviz od 25 pitanja u kojem se testira vaše znanje iz filma, zemljopisa, povijesti, glazbe...
Praznik rada bio je prilika da se na livadi 'okrene' janje, okupi obitelj i prijatelje na druženje...
kako se slavio 1. maj

Praznik rada bio je prilika da se na livadi 'okrene' janje, okupi obitelj i prijatelje na druženje...

Evo zašto je 1. maj proglašen Međunarodnim praznikom rada i kako su ga ljudi nekada slavili: Do 50-ih godina u prvom planu bile su parole za bolji život radnika i izgradnju zemlje, a otad postaje prilika za obiteljsko druženje uz roštilj, janjca na ražnju, karte i smijeh