To je to što me zanima!

Muškarce najviše uzbuđuju parfemi s aromom bundeve

Seksualno uzbuđenje muškarca izazivaju mirisi koji ih podsjećaju na seksualne partnere ili omiljenu hranu stimulirajući tako centre ugode u mozgu, otkrila je studija
Vidi originalni članak

Svi su parfemi dizajnirani tako da privuku pažnju, a ljude učine zamamnima i prepoznatljivima. Istražujući koje mirise muškarci smatraju seksualno najprivlačnijima, Istraživački centar za mirise i okuse u Chicagu otkrio je da ih kod žena najviše uzbuđuje aroma bundeve. 

Miris bundeve pomiješan s aromom lavande pokazao se kao najveći afrodizijak muškarcima i prouzročio je visoku razinu seksualnog uzbuđenja kod 40 posto ispitanika. Dobru reakciju kod 20 posto ispitanika izazvala je i kombinacija mirisa bundeve i krafne.

Stručnjaci smatraju da su ti mirisi uzbuđuju muškarce jer ih podsjećaju na seksualne partnere ili najdražu hranu. Dr Alan Hirsch, psihijatar i neurolog koji je vodio istraživanje smatra kako mirisi stimuliraju centre ugode u mozgu jer su svi mirisi izazvali neku vrstu reakcije kod ispitanika, samo što je kod nekih mirisa ta reakcija bila veća.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • forks 28.11.2010.

    nice tits..

  • komarac963 25.11.2010.

    ispade da su muškarci svinje pa ih bundeva najviše veseli

Komentiraj...
Vidi sve komentare