To je to što me zanima!

Parovi otvoreno: Potpisali smo ugovor o seksu i držimo ga se

Ugovaraju koliko puta tjedno će se seksati, hoće li biti predigre ili ne, koje igrice će prakticirati, da li će gledati porniće... Pročitajte kako to kod njih izgleda u praksi
Vidi originalni članak

Paru iz Australije veza se s vremenom ohladila, postali su više prijatelji nego ljubavnici pa su odlučili nešto poduzeti. Željeli su osjetiti leptiriće, odnosno iskru koju su osjećali na početku veze. 

I vatra da bi stalno gorjela treba je uredno "hraniti" drvetom. Tako je i u ljubavi. Ako u vezu ne ulažete ništa već shvaćate sve "zdravo za gotovo", odnosi će postati hladniji, a seks mlohaviji.

Seksolozi kažu da je potpisivanje ugovora o seksu među partnerima odličan način da iskra ne nestane i da se seksualni život probudi iz mrtvila.

Troy (28) i Lidija (26) u vezi su godinu i pol. Odlučili su se za seks-ugovor nakon što im se seksualni život sveo na nulu. U ugovoru su napisali da će se seksati tri puta tjedno i uvijek će sve započeti kvalitetnom predigrom.

- Željela sam taj ugovor s Troyem jer sam osjećala da nam seks nije kao prije. Dolazila sam kući toliko umorna da smo jedva i spavali zajedno - ispričala je Lidija. 

- Sada se osjećam jače povezan s njom nego prije - rekao je Troy.

Stručnjaci se slažu da je to dobar oblik terapije jer potpisivanje ugovora je zapravo spremnost da se o problemu otvoreno razgovara, i da ga oboje žele riješiti. To može biti i humoristično, posebno kada se ugovor sastavlja jer svatko navodi svoje želje, pregovara se itd.

Drugi par, Ada (29) i Luke (24) ugovor su potpisali odmah na početku veze. U ugovor su stavili da seks svaki put mora biti drugačiji i da će zajedno gledati porniće. Na taj način otkrili su jedno drugome svoje seksualne želje i ispunjavali. Upravo seks-ugovor ih je zbližio, ali kako nisu željeli ozbiljnu vezu, razišli su se.

- Ponovo bi potpisala takav ugovor. Bilo je zabavno i pomoglo nam je da se međusobno dobro upoznamo na seksualnoj razini - rekla je Ada, a piše Daily Mail.

Idi na 24sata

Komentari 843

  • lilyan 02.07.2015.

    a jadni oni i njihov seks-rekla bi ja njemu ko fata Muji kad joj je rekao da ujutro mora biti serviran doručak-bilo njega - ne bilo isto tako ručak i večera, a fata kaže, nema problema, samo Mujo da znaš ja se moram seksat tri puta dnevno-bilo tebe-ne bilo

  • Filomena 23.06.2015.

    takve ugovore rade ljudi koji se vole potpisivati, ne razmišljajući ako bi se htjeli seksati više puta???

  • LebronPetrovic 22.06.2015.

    I ja želim seks 3 puta tjedno. Ali to ode i na 10 puta tjedno, a mora se radit.

Komentiraj...
Vidi sve komentare