To je to što me zanima!

Partneri su danas spremniji oprostiti nevjeru nego ranije

Istraživanje aplikacije za izlaske pokazalo je kako ljudi u dobi od 34 do 49 godina drugačije gledaju na nevjeru i skloni su nevjernom partneru pružiti drugu priliku
Vidi originalni članak

Iako je za neke život jasno podijeljen na crna i bijela polja, drugi su spremni snalaziti se i u sivim područjima, piše Indianexpress.  

POGLEDAJTE VIDEO: Kako preboljeti prekid

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nedavna studija je pokazala da, unatoč suprotnom mišljenju, mnogi su ipak spremniji oprostiti nevjeru nego krenuti dalje bez partnera. Indijska aplikacija za izlaske Gleeden provele ja istraživanje kako bi ustanovila nove trendove oko pronalaska partnera i izlazaka. U grupi su bili ispitanici u dobi od 34 do 49 godina.

Iako mnogi smatraju da je nevjera razlog za prekid, još je više onih koji su spremni oprostiti nevjernim partnerima i pružiti mu drugu priliku. Čak njih 36,9 posto spremno je oprostiti bezuvjetno, a 40,1 posto ispitanika smatra da budućnost veze ovisi o razlozima prevare. Svega 23 posto ispitanika ustvrdilo je da bi odmah prekinuli vezu u slučaju da ih partner prevari.

STRES JE OGROMAN Preljubnike karma brzo stigne: 'Mogući su problemi sa srcem'

Istraživanje je pokazalo i kako su mlađi ispitanici ranije bili skloniji avanturama i neobaveznim vezama, danas to više nije tako privlačno. Mijenja se perspektiva ljudi, a s njom danas više težimo pronaći doživotnog suputnika nego uživati u kratkotrajnoj vezi.

Također, kad su ih pitali kome bi povjerili svoje planove, većina je ustvrdila da bi razgovarali o tome s najboljim prijateljem. Njih 37,5 posto bi prijatelju povjerili da su imali aferu, a 31,3 posto ispitanika isto bi priznali bratu ili sestri. Kako bi se riješili krivnje, njih 31,2 posto preljub bi priznali i partneru.

TKO I KAKO VARA? Preljubnik se postaje na ova 3 načina, čak i kad je 'bezazleno'

Idi na 24sata

Komentari 8

  • ucjena 12.07.2020.

    Pa tu nema problema, živjeti zajedno lijepo i složno a svatko osim bračnih obaveza, neka se i snađe ko ima potrebu i kemiju, bolje nego da se rastanu i ostave sirotu djecu, što kažu ljudi, nije sapun da se troši!

  • 12.07.2020.

    Prijevara je dozvoljena još od 4 stoljeća prije Krista .Prije toga bi ženu koja napravi preljub bi je po zakonu kamenovali . Sada je dozvoljen preljub i po zakonu .

  • 12.07.2020.

    To znači da nisu pravi muškarci.Jer pravi muškarac to sebi nebi dozvolija.

Komentiraj...
Vidi sve komentare