To je to što me zanima!

Pas iz Istanbula se redovno vozi javnim prijevozom: Dnevno putuje više od 30 kilometara

Pas lutalica, po imenu Boji, svakodnevno koristi istanbulski javni prijevoz za putovanje gradom. Građani uživaju u njegovom društvu, a on zna sva pravila javnog prijevoza
Vidi originalni članak

Boji je nevjerojatno pametan pas koji je privukao pozornost građana Istanbula jer samostalno koristi javni prijevoz poput metroa, tramvajske linije, pa čak i željeznice.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Poznaje sva pravila javnog prijevoza te tako prije nego što uđe, prvo propusti sve putnike koji izlaze. Brzo je zarobio pozornost ljudi koji su počeli objavljivati njegove fotografije po društvenim mrežama.

Na njega su stavili uređaj za praćenje kako bi vidjeli koliko daleko putuje. Otkrili su da Boji dnevno posjeti oko 29 stanica što je udaljenost od 27 do 30 kilometara. Omiljena linija mu je metro M4, brza tranzitna linija od 27 kilometara i 19 stanica.

Nedavno je i detaljno pregledan, a pregled je pokazao da je obavio sve zdravstvene preglede i da je prije toga bio steriliziran.

Građani su otvorili mnogo njegovih profila na društvenim mrežama kako bi pratili gdje je zadnji put viđen jer uživaju u njegovom društvu dok putuju, piše Bored Panda

Idi na 24sata

Komentari 32

  • nap 25.10.2021.

    slatki boji haha navikao se voziti i uziva ne boji se nikog,

  • opančar x 25.10.2021.

    Ja procitao Bulj

  • Pizzicato 25.10.2021.

    Jel cijepljen?

Komentiraj...
Vidi sve komentare