To je to što me zanima!

Pepeljugine cipele postale su stvarnost i nose se baš na sve

Cipele kakvima je Faca zaprosio Carrie u "Seksu i gradu" postale su pravi hit među trendsetericama. Dolaze u svim bojama i preporučuje se nositi ih baš na sve
Vidi originalni članak

Sve je počelo od Manola Blahnika i kultnih plavih vjenčanih cipela za Sarah Jessicu Parker, odnosno slavnu modnu filmsku ikonu Carrie Bradshaw.

Tim elegantnim parom štikli s kristalima Faca ju je zaprosio u filmu “Seks i grad” nakon silnih peripetija. I upravo je njih i nosila na vjenčanju. Što dizajneri predlože, slavne trendseterice odobre, a high street brendovi slijede. Iznimka nije ni proljetno-ljetna sezona koju svi toliko iščekujemo.


Pristupačni high street brendovi poput Zare i Uterqüea već su svoje modele ukrasili kristalima, a na svjetskoj sceni Sarah Jessica Parker očito je inspiraciju pronašla upravo u manolicama s početka priče (ispod plavi model). Za mini liniju cipela u suradnji s online shopom Net-a-Porter glumica je kreirala plave stiletto cipele s kristalima koje su izazvale pravu pomamu među trendsetericama.

Miu Miu i Dior spojili su ih s baršunom, a Balenciagini raskošni modeli sjaje se svako malo na nogama zvijezda. Ono najbolje je što se cipele s kristalima tako dobro kombiniraju i s “običnim” trapericama. Blagdani su daleko iza nas, ali to ne znači da trebate odustati od malo sjaja u vašim kombinacijama. 


Crne, uterque.com, 950 kn

Plave, Sjp by Sarah Jessica Parker, net-a-porter.com
Ružičaste, Nicholas Kirkwood, farfetch.com

Ljubičaste, Paul Andrew, farfetch.com

Zlatne, uterque.com, 950 kn
Žute, Giannico, farfetch.com


Narančaste cipele, zara.com, 449,90 kn

Idi na 24sata

Komentari 36

  • tkosamja71 27.02.2017.

    Hvala vam lijepa na cipelama, nikad nisam htjela biti Pepeljuga..;)

  • 26.02.2017.

    Ni jedne mi se ne sviđaju.Skoro pa kič.Možda ove sa šnalom kod naslova Ali za Fašnik ;)

  • Ines_ 26.02.2017.

    Ovakve cipele , u dobroj odjevnoj kombinaciji mogu izgledati izvanredno , a u lošoj - promašaj i pravi kič. Svakako, zahtijevaju pažljivo kombiniranje. Meni su interesantne one na visoku petu, osobito plave i roza.......a niske, s četvrastim takom , nisu moj stil.

Komentiraj...
Vidi sve komentare