To je to što me zanima!

Perwoll Fashion.hr najavila je modna igra jarkih boja i sjena

Perwoll Fashion.hr traje od 14. do 18. listopada. Revije će dizajneri među kojima su Alex Dojčinović, Ivica Skoko, eNVy room predstaviti na Zagrebačkom velesajmu
Vidi originalni članak

Nova modna priča o Perwoll Fashion.hr-u počinje zanimljivom igrom boja i sjena koju je ovjekovječilo oko Franje Matkovića. Ovu su igru odlično odigrale Diana Radan i Ivana Vukušić.

Moda je igra. Izlaz iz vlastite sjene. Pritom, u igri, često otkrivamo drugo ja. Bilo da ste dobro odigrali ili ne, efekt je gotovo uvijek zapanjujući.

Nove kolekcije na pisti će pokazati Branka Donassy, Robert Sever, Aleksandra Dojčinović, Ivica Skoko, eNVy room, Marina Design, Martina Felja, Ana Maria Ricov, BiteMyStyle by Zoran Aragović, Krie design, Ivana Barač, Vesna Sposa, 2B Boris Banović te mlade snage Morana Krklec, Marija Kulušić, Coded Edge, Obekei, Hedra design by Ana Jagić, i pobjednica natječaja LIFT Ana Bogdan. Svi ljubitelji mode mogu očekivati i goste iznenađenja.

- Koncept izlaženja iz sjene za koji smo se odlučili u ovoj kampanji zapravo opisuje karakter cijelog našeg projekta jer je Fashion.hr dosad otkrio i lansirao niz novih dizajnerskih talenata, te se konstantno raznim aktivnostima trudimo publici demistificirati i približiti modu, izjavio je Vinko Filipić, direktor Fashion.hr-a.

S jedne strane, moda je opipljiva, šarena, privlačna, bogata, na cesti je, živi i konstantno mijenja formu. Zahvaljujući društvenim mrežama i raznim aplikacijama dostupna je svima, ali i dalje je mistična, kontradiktorna i dramatična. Takva je možemo reći i ljudska priroda, jedno lice pokazujemo svijetu, a drugo skrivamo za sebe, objašnjava Franjo Matković.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare