To je to što me zanima!

Pet najčešćih razloga zašto su atraktivni ljudi skloni biti sami

Dečki postaju nervozni kada razgovaraju sa zgodnim ženama, a djevojke traže muškarce prosječnog izgleda. Uostalom, zgodne pojedince često ocjenjuju po izgledu, zanemarujući njihovu osobnost
Vidi originalni članak

Može se činiti da im nevjerojatna privlačnost podiže život na sasvim novu razinu, no vjerovali ili ne, atraktivni samci se itekako bore, iako mogu ostaviti suprotan dojam. Nekoliko je uvriježenih razloga zašto su oni privlačni često usamljeni.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

5 razloga zašto su atraktivni pojedinci skloni biti samci:

1. Njihova ljepota je zastrašujuća

Puno je lakše razgovarati s 'djevojkom iz susjedstva' nego sa zadivljujućim 'supermodelom' koji je, čini se, daleko od vaše lige. Štoviše, dečki postaju nervozni kada razgovaraju sa zgodnim ženama, a djevojke traže muškarce prosječnog izgleda.

TOKSIČNI, STARIJI, IZMIŠLJENI... Kakvi muškarci vas privlače? Saznajte što to otkriva o vama

Muškarci nerijetko to objašnjavaju time da izbjegavaju razgovarati s lijepim djevojkama kako bi se zaštitili od odbijanja i oštećenja samopoštovanja.

2. Na njih se gleda kao na potencijalne varalice

'Svi su oni igrači'... Ovo je samo jedna od nekoliko stvari koje bi vam mogle pasti na pamet kada pomislite na vezu s privlačnom osobom.

Neki bi se mogli brinuti hoće li njihov zgodni dečko ili zgodna djevojka ostati vjerni. Manje privlačni dečki, međutim, svoj izgled upotpunjuju ljubaznošću i čine da se žene osjećaju cjenjenije. 

I SITUACIJE IMAJU UTJECAJA Što utječe na vašu privlačnost? Ne, izgled uopće nije najvažniji

3. Svi misle da su već zauzeti

Većini je teško povjerovati da privlačna osoba može biti samac. Dečki i djevojke često, iz ovog razloga, niti ne pomišljaju pristupiti potencijalnom partneru iz snova.

Ako obožavatelj sazna da je druga polovica njihovih snova slobodna, oni se i dalje bore jer su sada samo zastrašeni njihovom ljepotom

4. Imaju problema s povjerenjem

Atraktivne djevojke su zabrinute da bi ih njihovi takozvani dečki mogli iskoristiti da se pokažu pred njegovim prijateljima. Uostalom, zgodne pojedince često ocjenjuju po izgledu, zanemarujući njihovu osobnost

5. Smatraju ih snobovima

To je osobito istinito i problematično ako su privlačni i sramežljivi u isto vrijeme. Drugi će često zaključiti i kako se radi o arogantnim pojedincima, donosi Bright Side.

ŠTIKLE, PENCIL SUKNJE... Muškarci odlučili: Ovo je deset odjevnih komada u kojima su im dame najprivlačnije

POGLEDAJTE 'SPOJ NA SLIJEPO': POSVAĐALI SE NA PRVOM SPOJU

Idi na 24sata

Komentari 41

  • Chani Kynes 31.01.2023.

    Oni biraju, treba vremena da izaberu...🤷‍♀️👍

  • Jo.Ka. 30.01.2023.

    U ne malom broju slucajeva broj 5. je istina.

  • beba maza 29.01.2023.

    Bolje biti i sam nego sa pogrešnom osobom . :-)

Komentiraj...
Vidi sve komentare