To je to što me zanima!

Pet tipova djevojaka koje možete susresti na zabavi

Na zabavi možete upoznati žene svih tipova, vesele partijanerice, sramežljivice ili zavodnice, samo im treba znati pristupiti na pravi način...
Vidi originalni članak

Odjevena je u najkraću haljinu, ne odvaja se od svog omiljenog pića i ne posustaje u plesu cijele večeri - to je djevojka koja se zna zabavljati i tulumariti. U njezinu je društvu zajamčen ludi provod, no ne spominjite joj da sutradan morate rano ustati i kako vas čeka hrpa posla. Zaboravite na sve i neka vas zarazi svojim euforičnim raspoloženjem. Ako ste vi “ona”, pripazite da ne pretjerate s pićem i planirajte povratak kući prije petoga koktela.

PRVI PRIĐITE CURI U KUTU
Sramežljivice ćete pronaći u skrivenim kutovima prostorije kako se preznojavaju od nervoze na samu pomisao da moraju s nekim čavrljati. Iako na prvi pogled ne izgleda društveno, započnete li s njom razgovor, otkrit ćete strpljivog slušatelja.

OPREZNO S ČARIMA ZAVODNICE
Ona je magnet za muškarce. Lijepe se na njezino umijeće zavođenja zbog kojeg se u njenoj blizini osjećaju posebnima. Zapnete li joj za oko, osjetit ćete to i na drugom kraju sobe. No pripazite da želju za druženjem ne pročitate kao - “želim seks”.



AMBICIOZNA TRAŽI NOVE KONTAKTE
U ruci vrti BlackBerry, a u džepu ima spremne vizitke - jer svaki je skup prilika za širenje mreže poslovnih kontakata. Razmijenite s njom vizitke, ponudite je pićem i s marketinških strategija razgovor polako prebacite na ležernije teme.

DOMAĆICI PRISTUPITE KAD PREDAHNE
Iako zabava i nije u njezinu domu, djevojka-domaćica će se uvijek truditi oko gostiju. Nudit će ih hranom i pićem, upoznavati jedne s drugima i dizati na ples one koji sjede. Vrebajte trenutak njezina predaha i prijeđite u napad.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Roci 20.02.2008.

    Na zabavi susrecem uglavmom jedan tip djevojaka...mlade,dotjerane i zeljne ku.ca,a takve i volim he he he

  • taurus1986 25.01.2008.

    Dobro da je 24 sata ovo napisa jer inače ko bi se snaša LOL ;-)!!!

  • Elio 24.01.2008.

    lol za tvoj komentar ana marija nisu svi muškarci takvi. ima zapravo tri vrste muškaraca na tulumu 1.oni koji su došli samo pit i zezat se 2.oni koju su došli pit i nadam da će im se posrečit 3.i ovaj koji si ti navela

Komentiraj...
Vidi sve komentare