To je to što me zanima!

Piknik za školarce na Bundeku posjetilo više od 3000 posjetitelja!

Ovu sunčanu subotu 30.9.2017. na prekrasnom južnom dijelu Športsko rekreativnog centra Bundek održan je treći po redu Piknik za školarce u organizaciji 24sata, manifestacija koja svake godine okuplja učenike i njihove roditelje, učitelje, profesore i ostale posjetitelje s ciljem službene proslave početka još jedne školske godine.
Vidi originalni članak

U subotu 30.9. Bundek je bio glavna lokacija za zabavu školaraca i njihovih roditelja. Tijekom 9-satnog programa na Bundeku je uživalo više od 3000 posjetitelja, a kroz bogati program djeca i njihovi roditelji uz zabavu, ples i pjesmu mogli su birati između dodatnih edukativnih, kreativnih i sportskih aktivnosti koje je prirpemilo više od 100 sudionika zabavno-edukacijskog programa. 

Sudionici su mogli zaplesati uz plesne skupine Atomic Dance Factory, Step by Step i Megablast. 

Dečki su uživali u različitim  sportskim  igrama  i natjecanjima, prezentaciji nesvakidašnjih sportova i savjetovanja za roditelje pod vodstvom Malih sportaša i Karate akademije. 

 

Bilo je pregršt edukacije....


Mali školarci cijeli dan su se educirali u raznim područjima od stranih jezika, lijepog čitanja, slikanja, edukaciji na području robotike i to sve uz pomoć programa sudionika Helen Doron, Hobby Art Centar Chemaco, Robotičko informatički klub Popovača, Čarobna farma, Suzin Music Together, Bioteka, Škola lijepog čitanja i Aloha. 

DVD Mala Mlaka i Prometna policija upoznavali su djecu o  o važnim, korisnim i praktičnim temama kao što su sigurnost u prometu, sigurnost od požara u kući i brojnim drugim korisnim temama... 

Učilo se o zdravoj prehrani i higijeni školaraca.. 

Almo Čatlak nutricionistički savjetnik održao je gastro-edukativnu radionica za roditelje i školarce o pripremi zdravih obroka i odabiru zdravih namirnica za školarce. Održano je natjecanje u izradi sendviča pod pokroviteljstvom Zvijezde. Uz Zubić vilu stomatološki fakultet, školarci su učili o pravilnoj oralnoj higijeni, način pranja zubića. 

 

Igralo se mnoštvo nagradnih igara 

Uz Pevec igrale školarci su se natjecali u crtanju i igranju igre „Čovječe ne ljuti se“ u prirodnoj veličini 


Jomboos meetup 

Svi posjetitelji imali su priliku upoznati i zvijezde Joomboos Youtube kanala, najpoznatijim jutuberima u regiji The Sikrt, Two Crazy Beauties i Glorijom Berger. 

Partneri projekta su: Tele2, Pevec, HP, Jana,Zvijezda i Helen Doron

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare