To je to što me zanima!

Pilates sa štencima je novi hit trening kojem je teško odoljeti

Ljubitelj ste vježbanja, a ujedno i obožavate pse? Onda će vam se zasigurno svidjeti kombinacija pasa i pilatesa. U Americi je otvoren pilates studio u kojem se vježba sa psima
Vidi originalni članak

Psi su nevjerojatni kućni ljubimci, i to ne samo zbog toga što pružaju bezuvjetnu ljubav, već i zbog svih fizičkih i mentalnih dobrobiti koje dolaze uz posjedovanje ovog dlakavog prijatelja. Zbog toga ne čudi što je pokrenut 'Puppy Pilates', odnosno vježbanje kojem se pridružuju i psi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ranije ovog tjedna, butik studio nazvan Cisco Pilates u Ashevilleu, Sjedinjenim Američkim Državama, objavio je da udružuje snage s Asheville-ovim Humanitarnim društvom (američka organizacija koja brine za napuštene pse) kako bi mogli voditi novi trening koji uključuje desetak štenaca.

Za samo 67 kuna po osobi, desetak ljudi može provesti sat vremena vježbajući dok razigrani psići lutaju uokolo, mazeći se ili se čak penjući po polaznicima pilatesa.

Sav prihod od prikupljenih sredstava ide izravno Humanitarnom društvu. A ista organizacija se odrekla naknade za usvojenje štenaca koji dolaze na sat pilatesa kako bi klijenti koji idu na vježbanje mogli kući otići besplatno s novim najboljim prijateljem.

 

Već su dva sata pilatesa sa štencima neočekivano rasprodana, no nadamo se da će doći na red i oni koji nisu uspjeli rezervirati svoj termin kako bi i oni mogli uživati u najslađem vježbanju ikad, piše Shape.

CRIJEVNE BAKTERIJE Oprez: Ministarstvo zabranilo zamrznutu sirovu hranu za pse

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU VIDEO SERIJALA 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Majstor_Mrkonja 15.12.2019.

    Ma sami đabalebaroši. Bolje da djecu povedu i s njima provedu vrijeme. Kaže ona stara - vidla žaba di se konj potkuje....

  • 15.12.2019.

    A da uzmu djecu u krilo?Njima daju mob da se igraju dok one piju kavu i razglabaju "teške"teme!Bravo mlade mamite!Usput,kaj ima novog u turskim serijama???

  • Judita👥 15.12.2019.

    Hehe svašta ali slatki su štenci

Komentiraj...
Vidi sve komentare