To je to što me zanima!

Pilule za 'dan poslije' Britanke će moći dobiti dostavom doma

Hitna kontracepcija naručit će se preko interneta s dostavom kod kuće ili na posao, a kritičari se protive ovakvoj usluzi jer potiče na neodgovorno ponašanje u seksu
Vidi originalni članak

Hitnu kontracepciju Britanke će moći naručiti preko internetske medicinske prakse dr.ed.com, piše The TelegraphKorisnici internetske medicinske prakse prije narudžbe morat će potvrditi da su punoljetni te liječnicima ostaviti podatke o svom ciklusu i vremenu nezaštićenog odnosa. Nakon toga, liječnici će dati odobrenje kuririma da odnesu pilule za sprečavanje začeća.

Pilule će se od početka svibnja po cijeni od 175 kuna dostavljati u roku od dva sata nakon narudžbe, ali moći će se naručiti i tijekom vikenda te u kasne noćne sate. U tom slučaju, svoj paket će dobiti rano ujutro sljedeći dan.  

Kritičari hitne kontracepcije smatraju da će osnivanje ovakvih usluga samo potaknuti mlade na nepromišljeno i neodgovorno seksualno ponašanje, no s time se ne slažu djelatnici prakse Dr.Ed.

- Postoji mnogo mjesta gdje se nabavlja hitna kontracepcija, a najviše ljudi je kupuje u ljekarnama. Budući da je pilula najdjelotvornija ako se popije 36 sati nakon nezaštićenog seksa, mi samo pružamo djelotvorniju uslugu - kaže osnivač Dr.Ed-a, Amit Khutti.

Naglašava kako će se kontracepcija dostavljati u diskretnim pakiranjima, a moguće je naručiti dostavu i na posao.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • 666999 17.04.2012.

    Nadam se samo da neče kuriri kasniti ;)

  • Matilda_2 17.04.2012.

    za ovo bi gđa.Jadranka Kosor rekla "dan poslije jučer":))

  • Sok od Bazge 17.04.2012.

    te tablete su napravili pojedinci da muškarci mogu biti neodgovorni i opušteni tijekom sexa! konzumiranjem tih tableta velika je vjerojatnost da će žena ostati neplodna! zatim će ići na umjetnu oplodnju te će se po laboratorijima igrati sa njenim i njegovim ''plodom ljubavi'' i ''kreirati'' što ih je volja! ...da ne govorim koliko je žena umrlo tijekom testiranja tableta dok nisu pronašli pravu dozu!! ....goni bilo kakve tablete, narode opametite se!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare