To je to što me zanima!

Pinterest dom 2020.: Hitovi su kino, vrt ali i slušaonica glazbe

SVE U ZNAKU PRIRODE Pretrage za kućno kino na Pinterestu su porasle za 368 posto, a za minijaturne fontane za čak 917 posto. Glavni je motiv u uređenju interijera stvaranje malih oaza za uživanje
Vidi originalni članak

Zimski vrtovi prepuni cvijeća, ili barem jedan kut u sobi koji ćete urediti tako da možete čitati knjigu zavaljeni u fotelju i okruženi sobnim biljem, apsolutni je trend 2020. godine, pokazala je analiza pretraga na Pinterestu.

Prema izboru stručnjaka za dizajn interijera, povezivanje s prirodom u prostoru u kojem živimo je obavezno, pa visoko mjesto među idejama za uređenje prostora imaju i male kućne fontane.

Među “must have” kutke u domu u 2020. godini svakako spada i prostor u koji možete smjestiti kućno kino ili slušaonica koju ćete urediti za uživanje u omiljenoj glazbi.

Poželjno je da za to uredite jednu prostoriju u podrumu ili na tavanu, no ako nemate poseban prostor, pokušajte smjestiti ekran i zvučnike u dio stana u kojem najmanje smeta ostalim ukućanima i omogućava vam da se “povučete” u vlastito kino a da vam drugi ne smetaju. Ako imate prostora, uz kutak za film i glazbu odlično se slaže mala kućna pivovara, koju su na Pinterestu pretraživali 411 posto više nego lani.

Takav prostor bio bi upravo idealan za povremeno druženje s dragim prijateljima, pa pripremite i nekoliko jastuka za pod. Malu nišu u zidu, ili kut između kuhinje i hodnika, iskoristite za “sitna veselja”, odnosno kao kutak za pripremu kave.

Ideje za uređenje kutka za kavu tražile su se 751 posto više nego 2018. Tu, baš kao u kafiću, možete složiti popis za kupnju, čitati novine, surfati, a na “oglasnoj” ploči na zidu ispisati poruke ukućanima.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 18.12.2019.

    nije loše

Komentiraj...
Vidi sve komentare