To je to što me zanima!

Pistama šeću tajni agenti, profesionalni vojnici i bande

Bez obzira na to koju trendi 'uniformu' muškarac odabere za borbu protiv zime, jakna ili kaput nose se kao 'točka na i' višeslojnog stylinga. Uz njega idu čizme
Vidi originalni članak

Inspiraciju za ovosezonske muške kapute i jakne vodeći svjetski dizajneri pronašli su u ne tako optimističnim prošlim vremenima. Tako su se na pistama Pariza, Londona i Milana izmjenjivale njujorške bande 19. stoljeća, engleski detektivi s početka 20. stoljeća, a poseban doprinos aktualnim trendovima dali su tajni agenti i profesionalni vojnici nešto novijeg datuma. 

Savršeno krojeni trench kaputi i pilotske jakne obilježili su kolekcije Burberry Prorsuma, Topmana i Hermèsa, a muške pelerine u stilu Sherlocka Holmesa predstavila je talijanska modna kuća Ermenegildo Zegna. Eleganciju modernog dendija u bež baršunu najbolje je prikazao “enfant terrible” britanske mode John Galliano, a za nešto opušteniju varijantu u krojevima i boji odlučio se Norvežanin Lucas Ossendrijver.

U kolekciji koju je dizajnirao za Lanvin široki kaputi dosežu čak do gležnja, a spektar boja širi se i na bordo crvenu te metalik nijanse. Bez obzira na to koju trendi “uniformu” muškarac odabere za borbu protiv zime, nosi se kao “točka na i” višeslojnog stylinga. Uz njega se najbolje kombiniraju robusne čizme poput martensica ili nezaobilazne oxfordice za profinjen izgled. Doda li se tome marama oko vrata, kožnate rukavice i klasičan muški šešir, pozitivan dojam neće izostati.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare