To je to što me zanima!

Pizza Hut izumio novu pizzu punjenu hrenovkom duž ruba

Uz prvu hot-dog pizzu dolazi i besplatna doza senfa, a Britanci su novom ponudom oduševljeni. Pizza Hut također je prva u svijetu napunila i rubove pizze sirom
Vidi originalni članak

Budući da rub pizze punjen sirom više nije atrakcija, britanski Pizza Hut odlučio je stvoriti nešto posve novo. Zato su u svoju ponudu uveli rub pizze punjen hrenovkom duž cijele pizze. Na taj su način "pojačali" su kalorijsku vrijednost svojih pizza, a tvrtka se nada proširenju u SAD, gdje će tamošnjih ljubiteljima fast fooda moći predstaviti svoje neobične specijalitete, piše Daily Mail.

Uz hot-dog pizzu dostavljaju i besplatni senf sa strane, a glasnogovornici tvrtke potvrdili su oduševljenje njihovih klijenata ovom novom vrstom.

Pizza Hut se proslavila jer je prva pizzerija koja je punila rub pizze sa sirom, ali u uvođenju hrenovke u koru pizze nije svjetska premijera, jer takvu pizza, samo punjena kobasicom, postoji još od 2007. u Japanu i Tajlandu.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • tttinkyyy 12.04.2012.

    i onda se pitaju zašto pate od morbidne pretilosti :)

  • user_139303 12.04.2012.

    Mljac, mljac....znam da pizza nije zdrava, ali je jako, jako fina!!!

  • Der Kommissarrr 12.04.2012.

    Pica deblja jer je na njoj 10 vrsta hrane. Najlakše se probavlja hrana koja je istovrsna, dakle naš sustav je razvijen da kao i životinje istovremeno jedemo samo jednu hranu. Npr ako jedeš meso, jedi meso, ne kombiniraj to s kruhom, salatom, umacima, salamom itd. U ovoj pice je tijesto, hrenovka, sir, salama, gljive, meso, umak... to je za želudac katastrofa jer na kraju pokušava probaviti napoj, a ne hranu. Ali da je fino, jest.

Komentiraj...
Vidi sve komentare