To je to što me zanima!

Pizza se uz mali trik može podgrijati u mikrovalnoj pećnici i ostati ukusna i jako hrskava

Pizza majstori iz američkog multinacionalnog lanca pizzerija Domino's otkrili su trik kako brzo podgrijati pizzu u mikrovalnoj pećnici da korica ostane ukusna i hrskava
Vidi originalni članak

Ako niste uspjeli pojesti veliku pizzu, a žao vam je baciti ostatak, postoji način da i sljedećeg dana bude jednako ukusna i sočna. Neki vjeruju da je hladna pizza iz hladnjaka još ukusnija nego vruća, a drugi je ipak vole podgrijati prije jela, piše Mirror.

ODLIČAN RECEPT Pizza bez brašna na podlozi od krumpira: S pršutom i jajetom

POGLEDAJTE VIDEO: Kako se pravilno jede pizza

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Najjednostavnije je ubaciti je u mikrovalnu pećnicu, no rezultat će nerijetko razočarati jer će korica postati gnjecava. Iz australske podružnice lanca Domino's kažu da ćete to spriječiti ako komad pizze u pećnicu stavite uz čašu vode na 30 sekundi. Tvrde kako će se pizza podgrijati brže, a korica će ostati hrskava.

Iako kažu da metoda neće rezultirati jednakom hrskavošću kao kad je dostava vruće pizze tek stigla, svakako će rezultat biti bolji nego kad je podgrijavate bez vode.

Ako ste spremni na avanturu, predlažu da napravite pizza sendvič te stavite dvije kriške posložene jednu preko druge te zagrijete aparatom za vafle.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • AnonymAnus 05.06.2020.

    Još je bolja kada se stavi na tavu i kada se tava zagrije kapne se par kapi vode sastrane na tavu, nikako na pizzu, brzo se poklopi da voda ne ispari, ponovi se postupak par puta i za 5 minuta pizza je bolja nego friška, zagrijana vodena para rastopi sir a korica je hrskava i ukusna, mi je tak svaki put podgrijavamo i odlična je

Komentiraj...
Vidi sve komentare