To je to što me zanima!

Platili 4100 kuna za noć u kućici koja je oglašena - samo za šalu

Gradnja kućice stajala je gotovo 30.000 kuna. Osim krevetića, ima i balkon, tobogan, ljestve, internet... Zahod se nalazi izvan kućice, to je zapravo kopija vremenske mašine iz serije Doctor Who
Vidi originalni članak

Britanci Ollie i Kady Hammond priuštili su si mali odmor u u ovoj kućici zajedno sa dvoje djece, Beau (5) i Brooke (10). Napravili su rezervaciju na Airbnbu nakon što je objavljena kao šala Jasona Kneena (49) iz Ludgershalla u Velikoj Britaniji.

Pogledajte kako izgleda:

On je tijekom izolacije napravio konstrukciju u svojem vrtu dimenzija 2,4 x 1,8 metara, uredio je po uzoru na Lottie Doll Treehouse, omiljenu igračku njegove djece i iz šale objavio da ju iznajmljuje na popularnoj stranici za pronalazak smještaja diljem svijeta.

Nije mislio da će se itko javiti na oglas pa se jako iznenadio kada je obitelj Hammond napravila rezervaciju za jednu noć. Noćenje su platili 450 funti (oko 4100 kuna).

Jason kaže kako ga je gradnja kućice stajala oko 3500 funti, gotovo 30.000 kuna. Osim krevetića, ima i balkon, tobogan, ljestve, internet... Zahod se nalazi izvan kućice, to je zapravo kopija TARDIS-a, vremenske mašine iz serije Doctor Who.

- Super su se proveli. Rekli su da im je bilo bolje nego u ijednom hotelu u kojemu su do tada boravili. Djeca su se zabavljala u bazenu na napuhavanje i jeli su pizzu. Novac od ove rezervacije ići će u dobrotvorne svrhe - rekao je Jason.

- Prvi put su koristili Airbnb, jednostavno su tražili nešto zabavno gdje bi mogli provesti vikend, dodao je, a prenosi Metro.

ŽIVOT NA KOTAČIMA Par je preuredio staro bolničko vozilo u mobilnu kućicu iz snova

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare