To je to što me zanima!

Plesač izvodi nevjerojatne pokrete: Dušnik može prebaciti s jedne strane grla na drugu

Solto Esengulov izokreće, balansira i oblikuje svoje tijelo na nevjerojatne načine zbog kojih se ljudi pitaju je li njegova anatomija stvarno ljudska. On je plesač, glumac i umjetnik...
Vidi originalni članak

Solto Esengulov rođen je 7. travnja 1995. u Biškeku u Kirgistanu, a odrastao u regiji Ak-Orgo. Završio je srednju školu 55. On je plesač, glumac i umjetnik... 

POGLEDAJTE VIDEO: Madeži mu pokrivaju 80 posto tijela

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Odmalena je maštao da postane filmski redatelj. Ali, kako to inače u životu ide, svoju strast je pronašao u plesu. Solto Esengulov izokreće, balansira i oblikuje svoje tijelo na nevjerojatne načine zbog kojih ćete se zapitati je li njegova anatomija stvarno ljudska.

Solto Esengulov trenutno nastupa u Los Angelesu u Kaliforniji. Njegovi pokreti uključuju balansiranje na vrhu glave, izbočenje lopatica i pomicanje trbuha.

Kombinirajući više od kontorcionizma s plesom, Esengulov najpoznatiji potez je da zgrabi svoj dušnik i prebaci ga s jedne strane grla na drugu.

FOTO: U SAMO 4 GODINE Tetovirao skoro cijelo tijelo: Izdržao je 260 sati pod iglom

Osim pokreta koji izazivaju strahopoštovanje, voli uključiti zvučne efekte u glazbu na koju pleše kako bi naglasio neobične pokrete svog tijela.

Karijeru je započeo kao član grupe Tumar KR. Međutim, kako je Solto priznao, na castingu u Ukrajini napustio je grupu, jer je želio drugačiju budućnost od svojih prijatelja iz grupe. Međutim, ne voli baš razgovarati o toj temi piše na njegovoj Internet stranici

Solto Esengulov je osnovao plesnu grupu 'Mutants of Dance'

Video materijali koje objavljuje imaju preko 100 milijuna pregleda na svim društvenim mrežama, a njegova plesna grupa se pojavila u Ellen Showu i u mnogim drugim televizijskim emisijama diljem svijeta.

TJELESNI PUTOKAZI Što pozicija madeža na tijelu govori o vama: Nije dobro ako se nalazi na nosu i na prstima

Njegovi pokreti uključuju balansiranje na vrhu glave, izbočenje lopatica i pomicanje trbuha. Sam Esengulov opisuje svoj jedinstveni stil kao kombinaciju kretanja Brucea Leeja s preciznim radnjama robota.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Paulla_x 15.05.2022.

    🍓 Lijеp pоzdrav! Zоvem sе Paulа, imаm 24 gоdine) SЕХ mоdel pоčetnik 18+) Vоlim dа sе slіkam gоla) Оcijenite mоje fоtоgrafije nа lіnku 👉 https://t1p.de/id290598 

  • no sleep 15.05.2022.

    Ko da sebe gledam..

  • MOC JE U ZNANJU 15.05.2022.

    Dobar je . :-))

Komentiraj...
Vidi sve komentare