To je to što me zanima!

Plus size manekenka šokirala fotkama: 'Izgladnjivala sam se'

Liza Golden-Bhojwani nosila je revije i na tjednima mode u New Yorku, a kad je pala u nesvijest jer je pojela samo 20 mahuna kuhanih na pari, odlučila je početi normalno jesti
Vidi originalni članak

Plus size manekenka dirnula je svoje fanove do suza objavom fotografije s početka karijere. Na njoj je zabrinjavajuće mršava, a priznala je da se tada izgladnjivala kako bi bila što tanja. Jela je samo 500 kalorija dnevno, samo četvrtinu potrebnu odraslom čovjeku. 

Liza Golden-Bhojwani iz New Jerseya se preselila u Indiju. Uz fotografiju je napisala tekst u kojem je objasnila kako je težila tome da bude što mršavija. Kad je od gladi pala u nesvijest odlučila je da mora nešto promijeniti.

Opisala je i kako je fotografija snimljena na vrhuncu njezine karijere modela, na prvom velikom tjednu mode u New Yorku. Liza je konstantno bila gladna i žudjela za hranom. Za časopise je govorila da joj je najdraže jelo pileći kotleti s krumpirom, a u stvarnosti bi pojela tek 20 mahuna kuhanih na pari. 

Odlučila je da će početi normalnije jesti jer će i dalje biti mršava, ali ne toliko. No, i jedan centimetar više oko struka značio je da će teže naći posao. 

- Povlačili su me s revija jer ih s tim mjerama ne možeš nositi - ispričala je kako je ostala bez posla kad je 'nabujala' na konfekcijski broj 36. Dugo se grizla zbog toga što ne može izdržati rigoroznu dijetu i ostati premršava. Život joj se promijenio kad je s prijateljima posjetila Indiju. Tamo je shvatila da se ne mora boriti protiv svog tijela, da može biti sretna i sita. 

- Prestala sam se forsirati i samo slušala svoje tijelo. I tako sam polako, polako došla u svoj pravi oblik - kaže.

Sada jede što želi i vježba pet dana u tjednu, ali samo zbog sebe i užitka, a ne da bi smršavila. 

- Možda nisam stvorena za to da budem na naslovnicama časopisa i snimam za najveće brandove, ali tu sam s razlogom. Zaslužujem biti sretna i osjećati se ispunjeno. I sada se tako osjećam - zaključila je.


 

Idi na 24sata

Komentari 166

  • Mthesecond 31.03.2017.

    Taman da se neke ˝žuljačice˝ zapitaju dal i u ovom slučaju (gledano kroz tu damu nekad i sad) vrijedi ona njihova bolje da žulja nego ljulja :))) Nema,Liza je avion za sve žuljačice...Hahaha..

  • Mél.C.B.🌼 31.03.2017.

    Kako ne moze svatko biti prof.sportas, astronaut, fizicar, medicinski brat, gradjevinar ni matematicar tako sve zene jednostavno ne mogu biti manekenke i modeli ili 'mozda' mogu ALI pod koju cijenu. Poznajem osobno vrlo dobro curu koja je model, jede sve i svasta, ne pazi ni najjjmanje ni na hranu ni na stil zivota,..tako da, ako ja moram zavrsiti u ludnici jer ne mogu nauciti kvantnu fiziku, ili ova s anoreksijom da bi stala u 36, onda su to bolesne ambicije i nista drugo.

  • 31.03.2017.

    Normalna žena.Izgleda zdravo i ok.Ima lijepo tijelo i možda jedino još malo vježbica. U svakom slučaju ljepše i ženstvenije nego ono što"Industrija Mode"servira (a veli da ne servira ;).Pod geslom elegantan,zdravi,nemasni,sexi???izgled..kompleksira se tisuće jadnih mladih ,i to uglavnom djevojaka,koje su deformirale svoje tijelo,dovodeći ga na granice anoreksije,ako ne i već.Partneri se iskomplesiranu i isfrustrirano (opet uglavnom żene..??)skricečki pogledaavaju..sjedeći pred Tv-om ili zureći u Modne fotke isfotošopiranih polusintetskih(opet uglavnom ženskih??)lica i tijela..nalik na dječija..bespolna androgena(pod opravdanjem:"Na njima se bolje prezentira odjeća..odnosno oni su kao vješalice..) Ha???Postalo je UŽASNO ako mlada żena ima malo pupice..ili je oblija..a ne izgleda kao čaplja sa dugačkim udovima i 40 kg s krevetom..A onda dolaze ISFRUSTRIRANE jadne odobe koje" gutaju" tu foru i igraju zadanu igru..bezhormonskih kreatora UNISEX modnog izričaja i diktata "FASCHION 21 stoljeća "Žena je Aut. Muškarac=Aut Metro-Uni-Anti-Universal je IN..Ma sve bezveze..Lijepo je biti prirodan. I ne bolestan.To je jedino mjerilo.Niti Anoreksičan a bogami ni Adipozan-Pretil..Norme?? - KRVNA SLIKA Sve drugo je "De gústibus non est disputándum"..svak' ima šta voli ;)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare