To je to što me zanima!

Po pitanju godišnjeg, žene ne prepuštaju muškarcima ništa

Pripadnice ljepšeg spola brinu o svemu što se tiče godišnjeg odmora, od toga jesu li kućni ljubimci zbrinuti, putovnice i novac na mjestu do razgovora sa strancima
Vidi originalni članak

Žene su direktori i glavni organizatori godišnjeg odmora, pokazala je anketa britanske tvrtke Teletext Holidays. Jedina stvar za koju su muškarci odgovorni jest da dovezu obitelj do zračne luke i nose kovčege, prenosi Daily Mail. Gotovo 43 posto žena inzistira da one nose putovnice jer se boje da će ih partneri izgubiti ili zametnuti, a isto mišljenje imaju i o novcu. Na godišnjem one raspolažu s novcem, a velik broj muškaraca tvrdi kako su potrošile previše i prije nego što su stigli na odredište, otkrivaju rezultati. 

Također, više od 22 posto žena tvrdi kako njihovi partneri odbijaju razgovarati sa strancima, pa sve ostaje na njima. Slična je situacija i doma, pa tako svaka četvrta priznaje da se jedino ona brine o tome jesu li kućni ljubimci i biljke zbrinute dok ih nema, dok se partneri drže podalje. 

- Pripadnice ljepšeg spola su organiziranije nego muškarci po pitanju planiranja godišnjeg odmora. One puno vremena utroše na pronalazak idealne destinacije, a muškarcima prepuštaju tek prijevoz. Čak se i ovdje vide da su žene glavne u vođenju obitelji - napomenula je Victoria Sanders, direktorica tvrtke Teletext Holidays.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • crofreak 09.07.2012.

    Dogovor kuću gradi ...pa tako i odmor...puno je lakše i manje stresno ako su obje strane jednako uključene...nemam ništa protiv da ona ima lovu kod sebe...bitno da ja imam za koju pivicu i to je to...sve je stvar povjerenja ,a ja ga u svoju suprugu imam.

  • Crveninovcanik 06.07.2012.

    Sve je to stvar dogovora.

  • user_110653 06.07.2012.

    Ne volim generaliziranje stvari..žene ovo...muškarci ono...Sve ovisi o tome kakav je ko tip-jel flegmatik il kolerik,

Komentiraj...
Vidi sve komentare