To je to što me zanima!

Pobjednik australskog Života na vagi sad je seksi vatrogasac

Radi kao vatrogasac i mami uzdahe žena gdje god se pojavi, što ne čudi obzirom kako izgleda. Od nedavno će ga pripadnice nježnijeg spola moći imati i u spavaćoj sobi - i gledati kad god požele
Vidi originalni članak

Kada se 2008. godine prijavio i pobijedio u australskoj emisiji 'The Biggest Loser', sličnoj našoj 'Život na vagi', Sam Rouen nije ni sanjao koliko će mu to promijeniti život. Imao je tada 19 godina i težio vrtoglavih 154 kilograma. Do kraja snimanja te sezone kilaža mu se smanjila na 71 kilogram, prenio je portal news.com.au.

POGLEDAJTE GA U VIDEU:

U međuvremenu je, priznaje, imao i uspona i padova u životu, uostalom, kao i svaki čovjek. Danas voli biti aktivan, redovito vježba, obožava trčati i dizati utege u teretani. Radi kao vatrogasac i mami uzdahe žena gdje god se pojavi, što ne čudi obzirom kako izgleda.

Od nedavno će ga pripadnice nježnijeg spola moći imati i u spavaćoj sobi i gledati kad god požele jer je osvanuo na kalendaru koji je snimao zajedno sa svojim kolegama vatrogascima.

NIJE ZA ŽENE SLABOG SRCA Vatrogasci se skinuli za dobre svrhe: Jeste li vidjeli koalu?

 

Pogledajte kako je izgledao prije, a kako danas

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 13

  • VOLBEAT 29.10.2019.

    Bravo, svaka čast !!!

  • Wrazica. 29.10.2019.

    Eto dragi muski komentatori... Ugledajte se na njega jer nikad nije kasno da izgledate za zene privlacno i sexi 😁

  • Mthesecond 29.10.2019.

    Pozalit ce one koje su ga odbijale,zaobilazile dok je bio buco :))) Sad je on u poziciji da bira i odbija :)) Misicavi vatrogasac..To je ono o cem svaka masta..Haha..

Komentiraj...
Vidi sve komentare