To je to što me zanima!

Počinje ekstremno vježbanje s Banfićkom 7 dana u prirodi

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Ivana Banfić u kolovozu organizira Extreme fitness & beauty camp na dvije lokacije - u prekrasnom prirodnom okruženju na imanju Pule u Sloveniji i u Malom Lošinju
Vidi originalni članak

Je li moguće smršavjeti i dovesti svoje tijelo u formu za osam dana, a pritom maksimalno uživati u wellnessu, suncu i moru? Ne biste vjerovali, ali je! Tajnu zna Ivana Banfić koja u kolovozu organizira Extreme fitness & beauty camp na dvije lokacije - u prekrasnom prirodnom okruženju na imanju Pule u Sloveniji i na Lošinju u novootvorenom luksuznom hotelu Punta.

- Volim putovati, volim prirodu, volim aktivne treninge, volim ljude, volim se zdravo hraniti... To sam sve objedinila i odlučila sam napraviti fitness kamp - kaže Ivana.

Kamp je osmišljen kao osmodnevni all-day fitness program sa zdravom prehranom o kojoj će brinuti Masterchef kuhar Matija Nikolić.

- Ovdje se radi o individualnom pristupu prema potrebama svakog polaznika. U prvih nekoliko dana ćemo napraviti detoksikaciju tijela sa zdravim sokovima i shakeovima koji će biti kombinacija blitve, đumbira, češnjaka... - objašnjava Matija.

O relaksaciji i njezi tijela brinut će wellness specijalistica Brankica Capan Vučić koja je za polaznike pripremila korisne radionice osobnog razvoja u zdravom i terapeutskom okruženju. 

Na pitanje koliko je stroga trenerica i kakva su "pravila ponašanja" u kampu Ivana odgovara:

- Nema alkohola, nema cigareta, nema čokolada, ali ima seksa. Seks je aktivnost!

>>> U prilogu pogledajte kako je bilo na promociji projekta u restoranu "K pivovari" u Zagrebu.

Autor video priloga: Davor Batisweiler

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Der Kommissarrr 09.07.2012.

    Prvo reže kulen, a onda vježba, jer će ionako to glumičić skinuti.. Jel tako Banfićko?

  • barillaism 07.07.2012.

    Živcira me šta i Sopekica i Banfićka imaju dvd-ove za vježbanje, a niti je profesionalna jedna niti druga. Dajte neka dvd izbaci netko tko je obrazovan i s iskustvom vježbanja (netko tipa fitness instruktor s diplomom), a ne ove koje se prodaju izbacujući svoje dvd-ove

  • mila 19 07.07.2012.

    dosadna je i na dosadan način zarađuje...njeno vrijeme je isteklo...

Komentiraj...
Vidi sve komentare