To je to što me zanima!

Podvodni akvarij: Ispod morske površine se kugla ili igra biljar

Ovo mjesto pruža podvodno iskustvo kuglanja, a za one kojima to dosadi tu su i stolovi za biljar, dok se u baru mogu diviti golemom akvariju s mnoštvom tropskih riba
Vidi originalni članak

Roditelji iz u Connecticuta ne moraju puno razmišljati gdje povesti djecu da im cijelo vrijeme 'na oku', a da je svima zabavno. Uncle Buck's Fish Bowl and Grill je mjesto je na kojem mogu kuglati pod vodom dok malci promatraju morske pse i kornjače koje im plivaju nad glavama - ima restoran, bar i kuglanu sa 12 traka - i sve pod vodom. 

Prema portalu Time Out, ovaj kičasti podmorski dekor šarmira i s tematskom rasvjetom i pozadinama, kao i drvenim stazama sna kojima su naslikane morske kornjače, hobotnice, sipe i morski psi i , strijama i drugim morskim stanovnicima.

PROMO Oni su pravi transformeri u organizaciji zabave

Ovo mjesto pruža podvodno iskustvo kuglanja, a za one kojima to dosadi tu su i stolovi za biljar, dok se u baru mogu diviti golemom akvariju s mnoštvom tropskih šarenih ribica i drugih morskih bića.

Uncle Buck's Fish Bowl and Grill pruža uistinu jedinstvenu atmosferu i dizajn koji su namijenjeni obiteljskoj zabavi i ručkovima jer je tu i ležerna obiteljska blagovaonica u kojoj jelovnik nudi razna predjela, sendviče, salate i hamburgere.

Blagovaonica je savršeno mjesto za privatni ručak ili večeru, seminar ili čak za rođendansku zabavu, a tematski je napravljena kao otok pa posjetiteljima nudi osjećaj kao da po podmorju istražuju ostatke nekog potonulog broda - jer gledaju u drveni polomljeni trup broda okružen koraljima i zahrđalo željezno sidro - stoji na web stranici mjesta. 

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 1

  • ŠumadinacKG 01.12.2019.

    I tako gledaš lepe slike ovog podvodnog restorana ili šta već i na kraju obavezno naidješ na onu karikaturu koja se kezi u videu na kraju teksta!

Komentiraj...
Vidi sve komentare