To je to što me zanima!

Pogled ispod oboda: Bucket hat najavljen je kao veliki trend...

Trenovske prognoze za toplije dane mnogo su mirnije i zabavnije te donose jedan od hitova iz devedesetih, slavni bucket hat, kao ultimativni trend, koji je još prošle godine krenuo u osvajanje scene
Vidi originalni članak

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Luksuzni modni dodaci nose potpis boskača Filipa Hrgovića

Šeširić koji podsjeća na lonac jedan je od onih modnih dodataka o kojemu svatko ima mišljenje, ali ako su ugly shoes mogle osvojiti scenu, naravno da to može i jedan praktičan šeširić.

Obod mu je spušten, dolazi u niz varijanti i jako je praktičan jer ne treba posebnu pažnju, kao na primjer slamnati.

Ovaj šešir bio je simbol devedesetih te je još prošle godine krenuo u osvajanje scene, a ovih dana se spominje kao hit za ljeto, odnosno vrijeme koje će definitivno biti toplije od ovog neobičnog početka proljeća.

Jednog dana kad se krenemo vraćati u normalu, ponijet ćemo svoj bucket hat kako bismo popili kavu na suncu i ispod oboda škicali ekipu na špici, po mogućnosti u dozvoljenom društvu.

Najpopularniji su oni koje je lako zgužvati i strpati u torbu, a onda su tu razne neon varijante, kao i pamučni ili lakirani sa šarenim motivima.

Idealni su u raznim kombinacijama, iako je prvenstveno ovaj šeširić simbol casual stila. No, kreativne cure furat će ga i u kombinaciji s odijelima i tenisicama, baš kao i ljubiteljice lepršavih haljina i boho stila.

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Luksuzni modni dodaci nose potpis boskača Filipa Hrgovića

POGLEDAJTE VIDEO s Ivanom Đikićem: #ZAJEDNO24SATA

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare