To je to što me zanima!

Pogled na njegova stopala će u trenu ubiti želju za seksom

Muške čarape su u prosjeku stare tri godine, a jači spol priznao je da češće kupuje cipele nego čarape. Većinu žena, ali i muškaraca, odbit će pogled na stanje stopala
Vidi originalni članak

Gotovo dvije trećine žena smatra da su najneprivlačniji dio partnerovog tijela upravo njegova stopala, otkrilo je istraživanje britanskog branda Footner na 2000 ljudi. Isto mišljenje dijeli i trećina muškaraca. 

Nakon stopala, žene u trenu "ohlade" partnerove čarape, koje su u prosjeku stare tri godine. Jači spol priznaje da češće kupi nove cipele nego nove čarape, piše Daily Mail.

No osim što ne vole partnerova stopala i čarape, skoro 75 posto žena se srami svojih stopala zbog njihovog lošeg stanja, a svaka peta radi toga izbjegava hodati bosa. Najmanje njege im posvećuju zimi, no ipak priznaju da se osjećaju privlačnije nakon što ih urede. 

- Pravi muškarac bi trebao držati do svoje obuće i čarapa zato što nebriga odbija žene. No treba napomenuti da i pripadnice ljepšeg spola dijele dio krivnje. Dio njih priznalo je da nose partnerove stare čarape - objasnio je Mark Hall direktor britanskog trgovačkog lanca Socked.

Idi na 24sata

Komentari 51

  • alladin_1 31.10.2012.

    nije da sam nešto posebno obraćao pažnju ali koliko sam ja vidio muških stopala sva su bila baš ok. podrezani uredni nokti. .. ali žene znaju imati kriminalna stopala sa onim nekim suhim petama i skoro raspuknutom kožom...koma..

  • no angel 28.10.2012.

    Slažem se s naslovom. Nije da sam pretjerano zahtjevna, ali na muškarcu uvijek vidim ruke, zube, stopala....Ako to ne izgleda tip top, nema šanse kod mene. Nakon toga na test ide mentalni sklop, pa APP.

  • riki1980 25.10.2012.

    kad se počmu gledati podočnjaci , stopala , sise što vise .... treba mjenjati

Komentiraj...
Vidi sve komentare