To je to što me zanima!

Pogled u oči rasplamsat će lavinu uzavrelih strasti

Dubok i dug pogled tijekom seksa povezuje i potiče na strastveniju ljubavnu igru. Pogledom dajte znak u kojem smjeru želite “igrati”
Vidi originalni članak

Pogled je važniji od dodira, mirisa, zvuka i okusa. Dodir potiče i rasplamsava osjećaje, uz pomoć mirisa ljudi se lakše uzbude, glazba iz pozadine partnere privlači jedno drugome, a ukusne “igračke” poput voća rasplamsavaju strasti. No samo jednim pogledom ovi će se podražaji povezati u nezaboravan doživljaj tijekom vođenja ljubavi. Ako zatvorite oči, iako toga niste niti svjesni, uskratit ćete si istinsku povezanost s partnerom. Nesvjesnost o tome da partner uživa gledajući vas tijekom seksa umanjit će pravi užitak.
Mnoga istraživanja su pokazala da muškarci češće gledaju partnericu tijekom seksa kako bi se uvjerili da je užitak obostran, ali i u svoju moć zadovoljavanja, odnosno kako bi povećali stanje užitka vizualnom stimulacijom. Žene, s druge strane, uglavnom uživaju zatvorenih očiju. No gledanje u oči odvest će vas u neistražena područja bliskosti i osigurati još jači osjećaj pripadnosti. Promatranje partnera tijekom orgazma osigurat će vam eksplozivniji, emocionalniji i dugotrajniji vrhunac.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare