To je to što me zanima!

Pogledajte njezino putovanje kroz vrijeme: Isprobala mamine bikinije iz 80-ih, 90-ih i 2000-ih

Amerikanka je isprobala nekoliko bikinija koje njezina mama čuva već 40 godina, pa oduševila društvene mreže: 'Izgledaju novo, a ovi današnji se raspadnu za jednu sezonu'
Vidi originalni članak

Camilla Pavan odlučila je isprobati mamine bikinije iz 80-ih, 90-ih i 2000-ih i snimiti se za društvene mreže. Svojim videom uspjela je oduševiti sve pratitelje. Naime, kako Camilla objašnjava, nosi veći broj nego što je nosila tad njezina mama, no uspjela ih je odjenuti.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ako me poznajete, znate da imam puno kupaćih kostima. Sad mi je još mama dala svoje stare, odlični su. Idem ih isprobati -   započela je video na TikToku.

Prvi bikini koji je probala bijele je boje, a nije od klasičnog materijala za kupaći kostim, već je pleten.

@camillapavannn

 

♬ Flight of the Mitoglider

- Ovaj mi je prekrasan, gledajte detalje na gaćicama! Čini mi se da mi ne stoji dobro kao njoj jer je ona mršavija od mene - kaže.

Idući  bikini koji je isprobala je narančasti koji na sebi ima broj, no mama joj nije otkrila što broj označava.

- Narančasti bikini mi je najdraži. Po dizajnu odmah možete vidjeti da je iz 90-ih. Mama ga je nosila u Brazilu - objasnila je oduševljena Camilla, pa dodala da ih ima jako puno pa će pratitelje počastiti s još nekoliko nastavaka videa. 

@camillapavannn next video will be my favorite suits I have 😙 #bikini #bathingsuit #florida #bikinihaul ♬ Telescope - Cage The Elephant

- Vidi se da ti je mama bila prava 'it' djevojka, predobri su joj bikiniji - komentirala je jedna od pratiteljica, dok je druga dodala kako ne može vjerovati da su tako očuvani, dok se današnji raspadnu nakon jedne sezone nošenja.

- Mama sve svoje bikinije pere ručno i jako ih čuva - zaključila je Pavan.

 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • DelBoy**** 13.06.2023.

    Meni je zgodna 😎

  • beba maza 13.06.2023.

    Bože sačuvaj .

  • bosanac 13.06.2023.

    Ravna.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare