To je to što me zanima!

Pogledajte prekrasnu šarolikost zagrebačkih gradskih vrtova!

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić podijelio je novih 90 ugovora o korištenju vrtnih parcela, u sklopu projekta Gradski vrtovi Grada Zagreba i Gradskog ureda za poljoprivredu i šumarstvo
Vidi originalni članak

U proširenom Gradskom vrtu na području Gradske četvrti Novi Zagreb-istok, u Ulici Nikole Andrića u zagrebačkom Sopotu, 28. listopada zagrebački gradonačelnik Milan Bandić podijelio je novih 90 ugovora o korištenju vrtnih parcela, u sklopu projekta Gradski vrtovi Grada Zagreba i Gradskog ureda za poljoprivredu i šumarstvo kojeg realizira u medijskom partnerstvu s 24sata i Radija Kaj.

Peta je to lokacija u gradu na kojoj se provodi ovaj hvalevrijedan projekt, a dosad je 606 građana dobilo svoje mjesto za uzgoj povrća, bobičastog voća, začinskog bilja i cvijeća.

"Svatko je donio kulturu iz svog kraja, a to je Zagreb; spoj svih kultura Hrvatske i ljudi koji su došli u ovaj grad i koji ga vole" istaknuo je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić. S obzirom na velik interes sugrađana za ovakav oblik uzgoja hrane, u tijeku je uređenje još jedne velike lokacije u Stenjevcu, na kojoj će na proljeće biti dodijeljeno 400 vrtnih parcela građanima Zagreba.

Idi na 24sata