To je to što me zanima!

Pokazala kako lako oprati tepih uz pomoć plastičnog bazena

Ako tepih namočite u kadi, ostaje vam novi težak zadatak, ribanje prljavštine s kade i smišljanje kako mokar i težak tepih prenijeti na sušenje na otvoreni prostor. Ali, uz ovaj trik se nećete mučiti
Vidi originalni članak

Tepisi su vrlo prljavi i koliko ih god usisavali svakog dana, uvijek ostane prašine i prljavštine koja se gomila u vlaknima. Mnogi preporučuju namakanje u kadi, no ova žena imala je drugu ideju.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na Facebooku je podijelila svoj trik. Zahvaljujući toplom vremenu, na dvorište je iznijela plastični dječji bazen na napuhavanje.

Nakon što su djeca završila s igrom, umočila je tepih u vodu s deterdžentom i ostavila ga da vlakna upiju sredstvo za čišćenje.U grupi Family Lockdown Tips & Ideas objasnila je odakle joj ideja.

- Išlo mi je na živce kako je moj bijeli tepih prljav. Napuhala sam dječji bazen, napunila ga hladnom vodom, isklofala tepih i ubacila ga sa dvije kapsule za pranje rublja. Potom sam pet minuta hodala po njemu i ostavila ga sljedećih 30 sati da se namače. Potom sam opet gazila po njemu i na kraju ga objesila da se osuši, pojasnila je ona.

Dodala je i fotografije sive, prljave vode koja je preostala nakon čišćenja. Tepih je stavila na sušenje, a potom je bez problema ispraznila bazen i očistila ga vodom iz crijeva.

Među ostalim, jedna je komentatorica izjavila da je iskušala metodu, ali nije bila toliko uspješna jer je krivo procijenila veličinu tepiha.

- Pokušala sam isto, ali nisam nikako mogla osušiti tepih. Bio je previše težak za uže za sušenje i savijao je drvo na klupi u dvorištu. Na kraju sam ga bacila jer je počeo neugodno mirisati, zaključila je, a piše  Metro.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare