Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Pokazala kako lako oprati tepih uz pomoć plastičnog bazena

Pokazala kako lako oprati tepih uz pomoć plastičnog bazena

Ako tepih namočite u kadi, ostaje vam novi težak zadatak, ribanje prljavštine s kade i smišljanje kako mokar i težak tepih prenijeti na sušenje na otvoreni prostor. Ali, uz ovaj trik se nećete mučiti

VIDEO

Tepisi su vrlo prljavi i koliko ih god usisavali svakog dana, uvijek ostane prašine i prljavštine koja se gomila u vlaknima. Mnogi preporučuju namakanje u kadi, no ova žena imala je drugu ideju.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

čišćenje 00:58

Na Facebooku je podijelila svoj trik. Zahvaljujući toplom vremenu, na dvorište je iznijela plastični dječji bazen na napuhavanje.

Nakon što su djeca završila s igrom, umočila je tepih u vodu s deterdžentom i ostavila ga da vlakna upiju sredstvo za čišćenje.U grupi Family Lockdown Tips & Ideas objasnila je odakle joj ideja.

- Išlo mi je na živce kako je moj bijeli tepih prljav. Napuhala sam dječji bazen, napunila ga hladnom vodom, isklofala tepih i ubacila ga sa dvije kapsule za pranje rublja. Potom sam pet minuta hodala po njemu i ostavila ga sljedećih 30 sati da se namače. Potom sam opet gazila po njemu i na kraju ga objesila da se osuši, pojasnila je ona.

Dodala je i fotografije sive, prljave vode koja je preostala nakon čišćenja. Tepih je stavila na sušenje, a potom je bez problema ispraznila bazen i očistila ga vodom iz crijeva.

Među ostalim, jedna je komentatorica izjavila da je iskušala metodu, ali nije bila toliko uspješna jer je krivo procijenila veličinu tepiha.

- Pokušala sam isto, ali nisam nikako mogla osušiti tepih. Bio je previše težak za uže za sušenje i savijao je drvo na klupi u dvorištu. Na kraju sam ga bacila jer je počeo neugodno mirisati, zaključila je, a piše  Metro.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje
DETALJAN VODIČ

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje

Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara nedjeljom: trgovine smiju raditi 16 nedjelja u godini. Trgovci odlučuju koje nedjelje su radne, a vodič s radnim vremenom svih dućana pogledajte ovdje

Veliki tjedni horoskop: Rak bi trebao paziti što potpisuje, a Ovna očekuje puno strasti
OD 28.4. DO 4. 5. 2024.

Veliki tjedni horoskop: Rak bi trebao paziti što potpisuje, a Ovna očekuje puno strasti

Osamljene Djevice će biti nagrađene pojavom srodne duše koja će samozatajno osvojiti njihova srca. Strijelac će se suočiti s neplaniranim obavezama i povećanom odgovornošću
Ajmo, znalci! Tko može riješiti svih 25 pitanja na ovom kvizu?
25 PITANJA

Ajmo, znalci! Tko može riješiti svih 25 pitanja na ovom kvizu?

Samo za čitatelje 24sata donosimo zabavan i izazovan kviz od 25 pitanja u kojem se testira vaše znanje iz filma, zemljopisa, povijesti, glazbe...