To je to što me zanima!

Pokazala odvratni SMS koji joj je greškom poslao muškarac dok su bili na prvom spoju

Većini se dogodilo da su nekad nekome poslali poruku namijenjenu nekom drugom. No jeste li ikad zabunom poslali poruku nekome s kim ste upravo na prvom spoju? Dečko iz ove priče je i brzo mu se obilo o glavu
Vidi originalni članak

Korisnica TikToka pod imenom Kersten.hovis, pokazala je u videu poruku koju joj je greškom poslao dečko s kojim je upravo bila na prvom spoju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Video, koji je dosad pogledalo preko milijun i pol ljudi, nazvala je 'Stvarnost izlaženja u 2020.' i u njemu je pokazala poruke koje je izmjenjivala sa stanovitim Sethom.

@kersten.hovis

reality of dating in 2020 ##greenscreen ##GreenScreenScan

♬ original sound - Rachel Wilson🤍

Vidimo kako ju je Seth prvo pitao je li na pravom mjestu na što mu je ona odgovorila da je, a tada ona dobiva poruku koja je očito bila namijenjena nekom drugom.

- Idemo prema tamo, puno je deblja nego sam mislio, ali obitelj joj je jako bogata - piše u poruci, koju je očito hio poslati nekom drugom.

Ona mu je jednostavno odgovorila da će moliti za njega, piše Metro.co.uk.

U komentarima, Kersten je objasnila da su ona i Seth trebali ići na dupli spoj s njezinim prijateljima, ali sve je bilo gotovo nakon 20 minuta, kada je zabunom njoj poslao poruku.

ASTRO OSVAJANJE Bika zavodite suptilno, Ovna direktno, a Blizance intelektom

Ne treba ni reći da je na svoju objavu skupila tisuće komentara, a mnogi su joj rekli kako je sreća što se pokazao u pravom svjetlu prije nego su počeli ozbiljno izlaziti.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 12.01.2021.

    😂😂😂😂😂 šou

  • 12.01.2021.

    Curo, imala si sreće, koji looser...

  • sozebudala 12.01.2021.

    Spasio se čovjek na vrijeme.

Komentiraj...
Vidi sve komentare