To je to što me zanima!

Pokazala trik uz koji će stare tenisice opet biti savršeno bijele

Ostavila sam tenisice da se natapaju u toj otopini preko noći. Ujutro su izgledale gotovo kao nove, uspjela sam im vratiti bjelinu, napisala je Britanka uz objavu fotografija tipa 'prije i poslije'.
Vidi originalni članak

Tablete za čišćenje zubnih proteza pokazale su se odličnim rješenjem za pranje tenisica do savršene bjeline. Pokazala je to jedna žena iz Velike Britanije na Facebooku i svojim otkrićem oduševila mnoge. Postupak je vrlo jednostavan.

POGLEDAJTE VIDEO Kako izabrati savršenu odjeću za izlazak:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ona je koristila tablete za izbjeljivanje proteze koje inače dobro uklanjaju obojenost od duhana, hrane i pića. 

- Napunila sam umivaonik hladnom vodom, ubacila šest tableta za čišćenje zubnih proteza i pustila tenisice da se natapaju preko noći. Ujutro su izgledale gotovo kao nove, uspjela sam im vratiti bjelinu - napisala je uz objavu fotografija tipa 'prije i poslije'.

Tablete za čišćenje proteza iskazale su se i kod čišćenja madraca prekrivenog žutim i smeđim mrljama. Ovu metodu iskušala je druga Britanka koja je već pomislila nabaviti novi madrac.

- Kupila sam tablete za čišćenje proteza, pomiješala ih s vodom i poprskala po mrljama na madracu. Šokirala sam se kad su mrlje nestale - ispričala je i dodala kako je u 250 ml vode otopila dvije tablete, prenosi The Sun.

KOJE OTKRIĆE!!! Iskušala je 5 kućnih pripravaka za cvijeće u vazi i našla savršen - nije počelo venuti čak 16 dana

U Hrvatskoj postoje slični proizvodi za čišćenje zubnih proteza koji, osim što ubijaju bakterije, imaju učinak uklanjanja mrlja s njihove površine. Cijene variraju ovisno o broju komada i proizvođaču. Na primjer, među povoljnijim cijenom je pakovanje od 128 komada koje stoji nešto manje od 40 kuna. Vrijedi probati.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • 30.08.2021.

    Mozda ih redovno prati

  • kaius 19.08.2021.

    sve je to ok...ali neka mi netko obijasni ako zna,zašto tenisice iz plodina možeš oprat u mašini 50 x i ostanu čitave. dok druge od 50 eu nakon kojeg pranja se odlijepi donji dio?

  • ♒Black_Cat♓ 07.08.2021.

    Bravo

Komentiraj...
Vidi sve komentare