To je to što me zanima!

Polovica seksi poruka su laži - ne pišemo goli, već u pidžami

Žene češće nego muškarci lažu dok tipkaju zavodničke SMS-ove, a najčešće se radi o uljepšavanju istine, pa tako umjesto čišćenja kažu da se diraju ili tuširaju...
Vidi originalni članak

"Što imaš na sebi?" klasičan je početak seksi dopisivanja s još očekivanijim odgovorom "ništa" ili "seksi rublje", no takvi SMS-ovi često sadrže laži kojima se zavodi partnera, pokazalo je istraživanje Sveučilišta Indiana na studentima. Oko 48 posto ljudi priznalo je da redovito "uljepšava istinu" u seksi dopisivanjima, piše Daily Mail.

U tzv. sekstingu žene su znatno sklonije lažima, pa tako 45 posto njih priznaje da izmišlja seksi detalje kako bi zaveli, dok to isto čini oko 24 posto muškaraca.

- Žene čine sve kako bi doprinijele seksi atmosferi, pa je laganje u SMS-ovima slično onom nakon seksa, u kojem uvjeravaju dragoga da je bilo fantastično - kaže voditeljica studije, dr. Michelle Drouin.

Najčešće laži u dopisivanju su one o odjeći koja se nosi, kao i aktivnostima koje rade ili planiraju, a sve s ciljem da zvuče provokativno, objasnili su istraživači.

Idi na 24sata

Komentari 57

  • MarijaJurić 18.04.2014.

    čovjek treba biti iskren u životu!

  • tiha voda_1 17.04.2014.

    Laž ne, radije ću biti tih.

  • user_354335 17.04.2014.

    ♫♪ Laži, laži, laži me, ti me lažeš najbolje... ♫♪

Komentiraj...
Vidi sve komentare