To je to što me zanima!

Pomozimo vilama pronaći njihova čarobna glazbala!

Čarobne glazbene vile se, uz pomoć djevojčica baš nalik tebi, bore protiv starog Frosta i njegovih goblina. One žele dati svijetu prekrasnu glazbu!
Vidi originalni članak

Nakon super-uspješnih slikovnica iz kolekcije "Disneyjevi klasici", Egmont i 24sata još su jednom udružili snage kako bi vam donjeli najzanimljivije knjige za djecu.
Ovoga vam puta predstavljamo kolekciju dječjih romana "Dugina čarolija". Kroz kolekciju od sedam romana, namijenjenih prvenstveno djevojčicama u dobi od 6 do 12 god., upoznat ćete Sanju i Kristinu - sasvim obične curice sklone neobičnim pustolovinama. Upravo one će kroz sedam priča pomagati čarobnim glazbenim vilama Petri, Ivi, Emi, Niki, Miji, Ani i Karli. Naime, glazbene vile imaju problem. Stari Frost i njegovi grozni goblini ukrali su im i sakrili njihova čarobna glazbala. Oni žele svijet lišiti prekrasne vilinske glazbe i stvoriti kaos u svijetu ljudi. No vile to neće dopustiti. Svojom domišljatošću i snalažljivošću nadmudrit će Staroga Frosta i još jednom svijetu podariti očaravajuće note koje će zadiviti baš svakoga i u kojima će svi ljudi uživati... Zvuči prekrasno, zar ne? I vi možete pomoći vilama u njihovom naumu! Sedma, poslijednja, knjiga je ona o Karli, vili saksofonistici, a u prodaji je od petka, 27. ožujka. Ukoliko ste neku od knjiga propustili nabaviti na kioscima, možete je potražiti na web shopu 24sata na adresi: www.24sata.hr/shop   

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare