To je to što me zanima!

'Posao iz snova': Seksajte se na madracu i zaradite 19 tisuća kn

Sleep Standards objavio je natječaj za 'posao iz snova', svaki dan dobit ćete novi madrac na isprobavanje, a sve što trebate napraviti je seksati se na njemu. Naravno, za to ćete biti i plaćeni
Vidi originalni članak

Ako vi i vaš partner uživate u seksu, a pogotovo na madracu, onda za vas postoji posao iz snova koji je, budite bez brige, dobro plaćen.

POGLEDAJTE VIDEO: Seks shopovi

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sleep Standards je web stranica koja objavljuje savjete i preglede proizvoda vezanih uz spavanje, a nudi 3000 dolara (oko 19 tisuća kuna) za pet parova koji su voljni voditi ljubav na različitim madracima i dati povratne informacije o svakom novom iskustvu. Cilj je identificirati kako se koji madrac ponaša i koliko je dobar tijekom seksa.

'Svakog tjedna ćemo vam slati novi madrac. Sve što trebate učiniti jest da nam date iskrene kritike o tome koliko je dobar taj madrac za seks. Tako je, možete biti plaćeni za ono što radite u svojoj redovnoj svakodnevici - seks!', napisala je tvrtka u svojoj objavi natječaja za posao.

Zaista, ovo je za svakog muškarca ostvarenje njegovih snova. 

'Svi znamo da loš madrac može dovesti do problema u krevetu, a dobar madrac može učiniti čuda. Da bismo ljudima olakšali traženje udobnog madraca i izbjegavanje pogrešnog, osmislili smo ovaj eksperiment. Cilj nam je pronaći najbolji madrac za seks - i potrebna nam je vaša pomoć!'

Parovi će svaki madrac morati ocjenjivati ​​prema sljedećim kriterijima: koliko odskače, koliko je bučan, čvrstoća, rubna potpora, udobnost i ukupni rezultat.

SVE IH ŽENE KORISTE Oh, kako ti je velik! 5 najčešćih laži koje žene koriste u seksu

Uz 3000 dolara, parovi će dobiti i jedan madrac po vlastitom izboru.

No prije nego se prijavite na posao iz snova, morate snimiti videozapis u trajanju od  60 sekundi u kojem ćete objasniti zašto osjećate strast prema ovom projektu, piše Men's Health.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • 05.08.2020.

    Prirodno je ipak prirodno,livada,stablo,stijena,stol,itd

  • bambi i vuk 05.08.2020.

    Kada i tu treba veze...

  • 05.08.2020.

    Opaa pa gdje ces bolje, mrdat i zaradit 2u1

Komentiraj...
Vidi sve komentare