To je to što me zanima!

'Posao u mrtvačnici pomogao mi je da prihvatim svoje tijelo'

Influencerica Laura na TikToku dijeli videe koji ljudima daju uvid u posao u mrtvačnici, dok im ona objašnjava da je život jedan, da je kratak, te da im sutra nitko ne obećaje
Vidi originalni članak

Lauren Taylor (30) iz Minnesote radi u mrtvačnici i susreće se s tijelima preminulih svakodnevno. Taj posao smatra umirujućim jer ne mora ni sa kim razgovarati i može raditi u miru. U mrtvačnicama Lauren radi od kad je bila tinejdžerica, a tvrdi da joj je to pomoglo prihvatiti vlastito tijelo.

- Prije nego sam postala mama i radila ovaj posao, bila sam jako nesigurna zbog svog izgleda - otkrila je influencerica za Daily Star.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Od kad radim ovaj posao, shvaćam koliko je život nepredvidljiv i zapravo vrlo kratak - rekla je.

Lauren danas na društvenim mrežama širi body positivity i motivira svoje pratitelje da se zavole i prihvate svoj izgled.

@lovee.miss.lauren @Lime Ricki Swimwear is having a big $ale! $25 & under! If you have loved the swimsuits I wear now is the time bestie! ♥️🌸 #lifeisshort #wearthesuit #motivation #YellowstoneTV #ChevyEVSongContest #fy ♬ slipping through my fingers - gabut woi

- Ako želite odjenuti kupaći kostim i otići na plažu, učinite to. Sutrašnjicu vam nitko ne obećaje - samo je jedna od njezinih poruka. 

Influencerici je posao svakako pomogao da ljepotu sagleda ih drugog kuta, a od kad je postala mama posvetila se više svojoj djeci.

 

- Ja sam većinu svog života provela u blizini mrtvačnice, i nisam bila svjesna da je smrt toliki tabu. Tek sam u odrasloj dobi shvatila koliko imam jedinstven posao - rekla je Lauren koja je prikupila mnoštvo pratitelja na TikToku nakon što je počela dijeliti informacije o svojem poslu.

PET PROMJENA Evo što se događa ženi ako ne vodi ljubav neko dulje vrijeme

- Moramo shvatiti da je život zapravo vrlo vrijedan i kratak - zaključila je.

@lovee.miss.lauren #answer to @brittanycandace I believe all children are gifts from heaven. And I’m so blessed to be a mama to my boys. #spiritualtiktok #heaven #birth #spiritual #ByeByeSundayBlues #ImoniCarly #lifeisshort #mortician #welcometomylife #fypシ #mama #birthstory ♬ Get You The Moon - Kina
Idi na 24sata

Komentari 7

  • crazy mind 12.04.2023.

    rekli bi muski sovinisti: zivot je kak zenske gace, kratk, k*vav i pos*an. 😮

  • 12.04.2023.

    Jednog dana, odletjet ću poput ptice s ovih zatvorskih zidina, u zemlju u kojoj radosti nema kraja.

  • beba maza 12.04.2023.

    E ako je tako , onda si uspela u životu . :-)

Komentiraj...
Vidi sve komentare