To je to što me zanima!

Poseban prilog u 24sata: Znate li koje su naše najljepše plaže na jugu i oaze na rijekama?

Naša obala i otoci kriju zaista odlična mjesta za uživanje, no i ako niste na moru, možete se osvježiti i u rijekama diljem Hrvatske...
Vidi originalni članak

Gotovo je nemoguće izabrati najljepšu među desecima prekrasnih plaža na hrvatskoj obali. Ako ste se zaputili u Dalmaciju, pročešljajte sve od sjevera do juga i odaberite pješčane, šljunčane, stjenovite i kamene plaže - na kojima ćete najbolje istinski odmoriti dušu i tijelo. Nećete pogriješiti. Ako još razmišljate gdje se kupati i uživati ovoga ljeta, provjerite u četvrtak u 24sata naše favorite i izaberite najbolje za sebe. Možete krenuti od jedne od najpopularnijih među domaćim i stranim gostima...Bilo koju da odaberete, nećete pogriješiti, jer ćete na njima istinski odmoriti dušu i tijelo...

Istarske plaže uređene su oaze zabave, kreativnosti i uživanja za cijelu obitelj. Uronite u more na nekoj od njih i kući ćete ponijeti nezaboravne uspomene. More istarskih plaža besprijekorno je čisto, a njegova čistoća redovito se kontrolira. 

Ne idete na more? Nema veze, na rijekama ćete se još bolje rashladiti. Kupanje u moru i bazenu nisu jedine opcije za rashlađivanje po vrućinama jer rijeke nude pravi doživljaj i osvježenje u ljetnim danima.  

Priroda u unutrašnjosti Lijepe Naše skriva prave riječne bisere na kojima možete potražiti spas od pasjih vrućina. Prirodu nikad ne treba uzimati zdravo za gotovo pa treba biti na oprezu, posebno zato što su rijeke obično hladnije od mora. Prepustite se čarima slatke vode okružene zelenilom i uživajte.

IMA LI ONEČIŠĆENJA Znate li kakva je kvaliteta mora na plaži na kojoj se kupate ovog ljeta? Možete provjeriti na karti

Idi na 24sata

Komentari 2

  • HeIlraiser 20.07.2022.

    Kupit ču...NE

  • Brucka 20.07.2022.

    imam imanje na prelijepoj obali rijeke-al odem i do Istre na najljepse plaze-jedini sklad prirode,čistog mora i odmora pokvare ovi preko Drine sa glasnom pričom i preheravanjem-nekultura do bola a pune su ih plaze u Istri!

Komentiraj...
Vidi sve komentare