To je to što me zanima!

Posluje s gubitkom: V. Beckham ostaje bez glavne dizajnerice

Glavna dizajnerica brenda bivše Spajsice, Ilaria Icardi, uskoro napušta radno mjesto, na kojemu je sedam godina vodila kolekcije i bila kreativna snaga poznate modne kuće
Vidi originalni članak

Mnogi kreativni direktori imaju niz dizajnera o kojima ovisi inovativnost njihova brenda, a Victoria Beckham oslanjala se na Ilariju Icardi, koja sada napušta kompaniju.

Nakon sedam godina dizajnerica daje otkaz, piše The Daily Mail.

Icardi je, naime, potpisivala dizajn svih kolekcija, a mediji pišu i da će uskoro deset zaposlenika dobiti otkaz, pošto kompanija niže gubitke.

POGLEDAJTE VIDEO: Modna dizajnerica Lana Puljić radi traperice po mjeri

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prošla je godina bila zahtjevna za mnoge modne kuće, koje su zatvorile vrata, a očito ruže ne cvatu ni u firmi slavne Victorije Beckham.

Odlazak glavne dizajnerice desio se nakon što su revizori zaključili da sumnjaju u daljnje pozitivno poslovanje, pošto su gubici u VB firmi bili višemilijunski.

POPUT PAPUČA Nastavak ere 'ružnih' cipela: Bottega Veneta ima nove ideje

Naime, modna kuća je 2019. godine imala gubitak od oko 100 milijuna kuna, a nešto više godinu prije.

Glasnogovornik Victoria Beckham izjavio je da će Ilaria Icardi, direktorica dizajna u Victoria Beckham, napustiti tvrtku tijekom ove godine.

JESEN 2021. Srce kao glavni motiv slatke kolekcije Caroline Herrere

- Njena kreativna vizija odigrala je značajnu ulogu u oblikovanju brenda te joj želimo uspjeh u budućnosti - objavila je kompanija Victorie Beckham. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • LJEPOTICA 1 28.02.2021.

    Moja Vicki,ovi dugovi se gomilaju već dugi niz godina,nažalost!🤷‍♀️Traperice koje su uistinu izvanredne,prelijepi krojevi ,nisi uspjela prodavati po cijeni od 20000kn,a kamo li ostatak asortimana koji ima vrhunsku cijenu!💰MORALA si popustiti i snižavati,sve!🤷‍♀️

Komentiraj...
Vidi sve komentare