To je to što me zanima!

Postani dio koncertnog spektakla zvijezda HSM-a!

"High school Musical" se vratio! Na svim kioscima već danas potraži DVD "HSM 2: Produljeno izdanje" - nastavak popularnog glazbenog filma!
Vidi originalni članak

Super-popularni glazbeni film "High School Musical" vratio se u Hrvatsku! Nakon velikog uspjeha koji je polučio 2. nastavak ove srednjoškolske priče, 24sata i Continental film predstavljaju ti dva nova DVD-a koja će te zasigurno oduševiti - "HSM: Koncert" i "HSM2: Produljeno izdanje"!
Već danas na svim kioscima potraži prvi nastavak filma koji je zaludio mlade širom svijeta! Prisjeti se ljeta i dobre zabave na praznicima uz poznatu glumačku ekipu. Škola je završila no to ne znači da je vrijeme za odmor. Troy (Zac Efron), Gabriella (Vanessa Anne Hudgens), Chad i Taylor zapošljavaju se u Lava Spring country klubu kojim upravljaju Sharpayini (Ashley Tisdale) roditelji. Ona pak nastoji zavesti Troya i preoteti ga Gabrieli, njegovoj partnerici iz prvog filma. Obasipa ga brojnim pogodnostima života na visokoj nozi što Troya ne ostavlja ravnodušnim te ga stavlja na veliku kušnju. Morat će se odlučiti između prave ljubavi i bogate školarine.
Kao i u jedinici i nastavkom dominiraju glazbeni brojevi i plesne točke u kojima se uhodana glumačka postava već dokazala.
A ukoliko ste DVD-e propustili nabaviti na kioscima, sve ih možete naručiti na našem webshopu na adresi www.24sata.hr/shop. DVD-i ubrzo stižu na tvoju kućnu adresu! Cijena svakog filma je samo 49,90 kn!

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare