To je to što me zanima!

Posvojili su šestero djece: Nisu htjeli razdvajati braću i sestre

Steve Anderson-McLean i Rob Anderson-McLean su u ožujku posvojili šestoro djece. Iako jako rijetko netko posvoji veliki broj djece, Steve i Rob nisu željeli odvajati ovu obitelj
Vidi originalni članak

Steve Anderson-McLeanRob Anderson-McLean iz Pittsburgha u Pennsylvaniji su u ožujku posvojili šestoro djece. Iako već imaju dva odrasla sina, odlučili su da žele još djece. Carlos (14), Guadalupe (13), Maria (12), Selena (10), Nasa (9) i Max (7) su braća i sestre koji su proveli gotovo pet godina u udomiteljstvu prije nego ih je ovaj istospolni par posvojio.

Dva oca, koji su zajedno već 18 godina, odlučila su ovoj djeci pružiti dom kada su čuli da su djeca doživjela zlostavljanje i zanemarivanje. 

Steve i Rob su se  2006. godine neslužbeno vjenčali, a 2013. godine zakonski su se vjenčali u Marylandu. 

Kada su njihovi sinovi Parker (25) i Noah (21) odrasli, poželjeli su imati još djece, stoga su se dali u potragu za djecom koja trebaju dom. Iako jako rijetko netko posvoji toliko djece, Steve i Rob nisu željeli razdvajati ovu obitelj. 

Braća i sestre imali su teško djetinjstvo prije usvajanja. Biološki roditelji su ih zlostavljali i zanemarivali. 

Kada su ih došli po njih, Steve i Rob su osmislili posebne majice kako bi obilježili taj trenutak. Svaki član obitelji nosio je majicu sa natpisom da su djeca provela 1640 dana u udomiteljstvu.

- Iako su s nama manje od godinu dana, imamo osjećaj kao da su oduvijek bili tu s nama. Ne možemo opisati ljubav koju osjećamo. Djeca nam čine život zabavnijim i ljepšim - rekao je Rob

POSLALI ČESTITKU VLADI Gay par: 'Htjeli smo udomiti dijete, zato sad tužimo državu'

 

Idi na 24sata

Komentari 77

  • Syrian 04.06.2019.

    Ovo nije obitelj. Ovo je imitacija obitelji. Obitelji treba mama.

  • crnalala 04.06.2019.

    Bravo decki👍

  • 04.06.2019.

    Ako je djeci bolje i dobro, je u redu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare