To je to što me zanima!

Potresna poruka: 'Molim vas donirajte srce, spasite mi bebu'

Maleni Charlie Douthwaite ima samo 6 tjedana i hitno treba srce da bi ostao živ. Njegova majka preklinje roditelje koji su izgubili bebu da donesu hrabru odluku i spase joj sina
Vidi originalni članak

Charlie Douthwaite je star samo šest tjedana i hitno treba transplantaciju srca. Njegova majka Tracie Wright (30) objavila je dirljivu poruku u kojoj moli da njezinom sinu daju dar života odnosno da mu netko netko donira srce svoje preminule bebe.

Dječačić iz Newcastlea u Velikoj Britaniji je rođen s rijetkom srčanom bolešću i najmanja je beba u zemlji koja čeka transplantaciju srca. Već je primio više od 20 transfuzija krvi i bio je na 11 operaciju uključujući i operaciju srca.

Tracie Wright je pozvala roditelje koji su tragično izgubili dijete da razmisle i donesu "tešku, ali hrabru odluku" i doniraju organ njezinoj bebi. Donor bi trebao biti iste dobi kao i Charlie. 

- On treba srce bebe i ja sam jako tužna jer znam što drugim roditeljima znači srce njihove bebe, ali vjerujem da bi im pomogla spoznaja da njihovo dijete "živi" dalje i da su spasili drugi život - rekla je Tracie Wright.

Charlie je rođen 2. listopada, a tri dana kasnije mu je operirano srce. Dosad je imao dva zastoja srca. Tracie, koja ima još dva sina stare 10 i 7 godina, objavila je na Facebooku da traži donora.

- Očajna sam i pokušavam sve kako bi pomogla svojem djetetu. Nadam se da će se post podijeliti u cijeloj Europi i da će ga vidjeti što više ljudi - kaže majka. Post je dosad podijelilo više od 70.000 ljudi. 

- U 20. tjednu trudnoće sam saznala da je Charlie bolestan odnosno da mu lijeva strana srca nije dovoljno razvijena i da ne radi kako treba. Razmatrali smo prekid trudnoće no odlučili smo da to nećemo učiniti i da ćemo se boriti za njega - rekli su Tracie i njezin partner Steven Douthwaite.

Liječnici su se bojali da će djetetu biti oštećen mozak no to se srećom nije dogodilo. 

- U bolnici sam svaki dan otkako se Charlie rodio. On je već potaknuo mnoge da se upišu na listu donora. Ponosna sam na njega jer njegova priča spašava živote - kaže Tracie, piše Mirror. 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • jabuka5 16.11.2017.

    koji komentari , kako vam nije žao male bebice , , , daj dragi Bože molim te spasi ovo maleno dijete .....

  • 15.11.2017.

    I onda na drugom kraju svijeta neka se sjeti sjesti u auto i ubiti sebe i djecu!!!

  • škver 15.11.2017.

    Žalosno ,koje muke prolazi mala bebica !!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare